Skrevet av: Henrik Øhrn

Dave Ulrich gir deg en gratis 360 i bytte for din evaluering av HR-kompetanser

Nyhet! Nå er studien åpen for enkeltindivider også! Dette vil si at alle som ønsker sin 360-rapport om HR-kompetansene kan registrere seg og sette igang. Alt er automatisert, og studien er åpen frem til 12. juli.

En sjelden mulighet:

"Dette er å sammenligne med at Norsk Romfartssenter får en gratis evaluering av Neil Armstrong!"

- Henrik Øhrn

HR Norges Henrik Øhrn er begeistret når han snakker om årets HR Competency Study. Begeistringen skyldes ikke minst at deltakere i årets undersøkelse får en gratis 360-graders evaluering fra planetens største HR-guru, forfatteren og forskeren David Ulrich ved RBL Group.

HR Competency Study startet i 1987, og er siden da blitt gjennomført hvert femte år. Det har gitt oss spennende innsikter i utviklingstrekk i HR generelt og HR-roller spesielt.

Det er blitt søkt svar på spørsmål som:

  • Hva kreves det egentlig av oss i dag og fremover?
  • Hvordan kan vi øke HRs effekt på verdiskapningen?

Deltakere i studien får:

  • en individuell rapport som gir innspill til hvordan øke virksomhetens prestasjoner.
  • en virksomhetsrapport som bidrar til bedre implementering av forretningsstrategier.
  • alle deltakerne får mulighet til å delta på en feedback-sesjon der resultatene samlet sett blir diskutert, og HR-trender som påvirker virksomhetens måloppnåelse blir diskutert.
  • En overordnet rapport på funnene

Klikk her for å delta

Virksomhetsrapporten inneholder benchmark-tall på prestasjoner og strukturert feedback på hvilke HR-kompetanser og organisatoriske praksiser som bidrar til økte forretningsprestasjoner og resultater. Individrapporten gir en 360 evaluering av dine HR-kompetanser fra 4-10 kolleger (inkludert sideordnet og overordnet).

Disse rapportene var de som var mest etterspurte forrige gang vi gjennomførte studien i 2012.

Som i de tidligere studiene fra Ulrich kan vi nok også denne gangen vente oss spennende og konkrete funn. Studien gjennomføres over hele verden denne våren, og gir oss gode tall og betraktninger på hva som fungerer akkurat i Norge, og hva som kreves av norsk HR. I tillegg vil vi få tall og rapporter fra alle deltakende land, slik at vi kan dele disse med medlemmer som har internasjonale forgreninger eller interesser.

Vi starter å sende ut invitasjoner i neste uke, og ønsker du å vite mer eller å melde deg som interessert kan du i mellomtiden sende en epost til henrik.ohrn@hrnorge.no.

Dave Ulrich har også laget en liten informasjonsfilm som forteller mer om hva det innebærer, den kan du se annet sted på denne siden.

Vi håper så mange som mulig ser dette som en stor mulighet til å få en 360-graders evaluering for egen del, samt en virksomhetsrapport som sammenligner deres HR-praksiser med andre i Norge.

dave-ulrich-youtube-front

Dave Ulrich

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!