Hroffsek17 Oppslag

Dato: 3. november 2016

Skrevet av: Anne Lian / Paal Leveraas

Endring, utvikling og digitalisering som drivkraft

HR Konferansen for offentlig sektor 2017 er nå åpnet for påmelding. Konferansen som er Nordens største i sitt slag gir deg unike nettverksmuligheter, de beste foredragene og en bred faglig ramme tilpasset deg som er HR-leder eller praktiker i offentlig sektor. I tillegg treffer du på kompetansetorget dyktige fagfolk som kan gi deg siste nytt i «HR-verktøykassa».

Her presenterer vi noen av foredragsholderne som kommer til HR Konferansen for offentlig sektor.

Ledelse med endringskraft
Sigrun Vågeng er Arbeids- og velferdsdirektør i NAV og jobber for å dreie NAV i retning arbeid og bedre brukermøter. Hun vil snakke om offentlig sektor som er i konstant utvikling og hvordan endring er hverdagen vår. Hvordan dette stiller andre krav til ledelse enn tidligere, og hvordan mindre styring og mer ledelse gir endringskraft og bedre resultater for bruker.

Omstilling i Politiet og Nærpolitireformen - Mål og medvirkning
Karin Aslaksen
er vdelingsdirektør for HR og HMS-avdelingen ved Politidirektoratet. Hun forteller hvorfor politiet må endre seg. Hvordan de gjennomfører en god endringsprosess og drive ledelse under usikkerhet og «hva skjer med meg?». Resultater så langt er endret struktur – men har det gitt bedre kvalitet? Vi får også et innblikk i hva som var viktige læringspunkter underveis.

Effektivisering, endring og identitet
Henrik Syse, filosof, forfatter og seniorforsker ved PRIO, og en etterspurt foredragsholder. Hans foredrag handler om hvordan endring påvirker oss og hvordan vi kan unngå at det blir gap mellom idealene og hverdagen. Han sier også noe om hvordan vi kan ivareta de grunnleggende verdiene og vår egen identitet, når mye er i forandring.

Hvordan henge med i svingene?
Torgeir Waterhouse
er direktør for internett og nye medier i IKT-Norge og skal blant annet snakke om frykten for ny teknologi. Samtidig som det skapes nye muligheter med teknologi, data og prediksjon, bringer det også med seg nye utfordringer. Foredraget gir et innblikk i nåtid og fremtid. Hvordan ser fremtidens ansatte ut, hvilken kompetanse trenger vi og hva betyr automatiseringen av dagens jobber for oss?


Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2017 Siste

Les mer om HR Konferansen for offentlig sektor og påmelding her.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!