Jul 2018

Dato: 18. desember 2019

Skrevet av: HR Norge red.

Faglig påfyll i julen

Før vi går inn i julehøytiden gir vi deg noen høydepunkter fra vårt artikkelarkiv. Vi kommer tilbake med mer nytt og nyttig lesestoff i 2020. I mellomtiden kan du utforske hrnorge.no og se hva vi allerede har av nyttig HR-relatert innhold.

Hr Analyse Toppbanner

Ny rapport om HR-analyse

HR Norge presenterer en ny rapport om HR-analyse i Norge. HR-analyse har gjennom de siste årene fått en stadig økende oppmerksomhet i virksomheter globalt, og også i Norge ser vi denne trenden.

Les mer
Lina Alsvik Thumb Video Ny

Hvordan komme i gang med HR-analyser

Det er mange muligheter, men hvordan kan man starte helt grunnleggende? Gikk du glipp av Lina Alsvik sitt foredrag på konferansen HR Analyser 2019 kan du se dette her og få gode råd om hvordan komme i gang.

Les mer
Mette Hopsdal 1850X704

HR-profilen Mette Hopsdal: Artist, salsa og direktør for DNA

Personaldirektøren ble HR-direktør. HR-direktøren ble Chief HR Officer. CHRO-en ble Chief People Officer. CPO-en ble Chief Culture Officer. Hva blir det neste? Kanskje DNA-direktør? God idé! Møt øverste HR-ansvarlige i Ice, DNA-direktør Mette Hopsdal. Hun er månedens HR-profil.

Les mer
Hackathon

Psykologisk trygget - grunnmuren i godt teamarbeid

Amy Edmonson, professor i Leadership and Management ved Harvard Business School, forteller at hun på midten av 90-tallet snublet over en av grunnstenene for godt teamarbeid og god ledelse. Det var ikke det som var planen, men det var sånn det ble. Her kan du lese hvorfor.

Les mer
Kari Andersen Video Pluss Ny

Håndtering av arbeidstakere med generelt høy fraværsprosent

Jussen danner rammer for rettigheter og plikter i arbeidslivet, også ved håndtering av sykefravær. Fikk du ikke med deg foredraget til Kari Andersen i advokatfirmaet SBDL på konferansen Sykefravær og arbeidsliv får du anledning til å se dette her.

Les mer

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!