Utstillerområdet 11

Dato: 2. november 2017

Skrevet av: HR Norge red.

Glimt fra HR Forum 2017

Årets HR Forum er over. Vi sitter igjen med mange inntrykk og en god følelse etter to hektiske dager med over 500 deltakere og fantastiske foredragsholdere. Og så må ikke glemme Nilsi da, denne fantastiske verten som har loset oss gjennom konferansen og introduserte foredragsholdere på Nilsi-vis. Her får du noen videoforedrag fra konferansen.

Konferansen startet med temaet Digitalisering 2.0. Vi ble tatt med på en reise gjennom digitalisering og framtidstanker, hvordan bygge og utvikle kompetanse for fremtiden. Men hva vet vi om fremtiden?

-Vi vet mindre om fremtiden enn vi noen gang har gjort. Når brister dammen og hva skjer da?

- Bernt Reitan Jenssen, Ruter

Her får du som er medlem mulighet til å se foredragene fra Digitalisering 2.0. Neil Jacobshon, Bernt Reitan Jenssen, Anette melbye og Silvija Seres.

Bridging skills var en av de store overskriftene. Hege Schøyen Dillner har introdusert begrepet og viste hvordan de bygger bro mellom eksisterende og ny kunnskap i Veidekke.

I løpet av konferansens andre dag har vi fått presentert et bredt spekter av temaer i delsesjoner. Mange virksomheter har delt egne erfaringer og vi har fått innsikt i NRK, Spotify og DNV GL, for å nevne noen.


Marianne Andreassen var en av foredragsholderne som rundet av konferansen. Hun har fått tildelt HR Norges Lederpris og delte sine refleksjoner rundt sitt lederskap og hvordan Lånekassen jobber.


HR Norge har ved noen få anledninger delt ut HR Norges Ærespris. I år ble prisen delt ut under festmiddagen på HR Forum. Tore-Wiggo Sørensen fikk tildelt prisen for sitt over 50 år lange engasjement i utviklingen av HR-faget. Vi gratulerer!


Tusen takk til alle som har deltatt på årets konferanse. Vi gleder oss allerede til neste år 7. - 8. november 2018.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!