Rsmote Artikkel 2018

Dato: 26. april 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Høy kvalitet, høyt antall deltakere og gode evalueringer preget 2017

- 2017 går inn i historien som et av de mest vellykkede årene i HR Norge sin historie, sa daglig leder Even Bolstad da han oppsummerte på HR Norge sitt årsmøte denne uken. Aldri før har så mange fått så mye bra fra HR Norge.

Vi har hatt høy kvalitet på det aller meste. Mange av evalueringene har rett ut sagt vært strålende. Antall deltakere på faglige arrangementer har vært meget høyt, mange har fått god rådgivning og vi har vært godt synlige utad. Men parallelt med at vi har levert mye har vi også ryddet rom for utviklingsprosjekter som først gir nytte for medlemmene i 2018 og enda lengre frem. Produktiviteten blant kollegene i HR Norge har vært høy og det økonomiske resultatet er meget bra. Det er rett ut sagt lagt ned en kjempeinnsats. I tillegg jobber vi tett med nettverk av faglig flinke folk både i inn- og utland - tillitsvalgte, foredrags/kursholdere og et solid knippe av tette samarbeidspartnere - som hver på sin måte gjør det hele mulig. Det økosystemet HR Norge er en del av er gull verd, sa Bolstad.        

  • Ny medlemsfordel - Nå kan alle i virksomheten få tilgang til videoer, temaark, maler og undersøkelser på HR Norge sine hjemmesider.                                                                                                   

Tove Selnes ble enstemmig gjenvalgt som styreleder, mens Samya Halim kom inn som nytt styremedlem.

Det nye styret består dermed av:

  • Tove Selnes, HR direktør konsern, Storebrand (18-20)
  • Tom Simonsen, HR direktør, Forsvaret (17-19)
  • Helle Øverbye, Strategic HR partner, Schibsted Media Group (17-19)  
  • Vidar Lødrup, Direktør HR og Administrasjon, Statens Vegvesen (17-19)
  • Samya Halim, Vice president of operations, Altus Intervention (18-20)
Styre 2018-2019

Vidar Lødrup, Tove Selnes og Tom Simonsen representerte det nyvalgte styret Helle Øverbye og Samya Halim var ikke tilstede da bildet ble tatt

Samya Halim er forøvrig neste person ut som HR-profil – følg med på nyhetsbrevet neste uke

Marit Sælid Johannesen (Reitan Convenience) og Morten Slungård (Redd Barna) ble takket av etter flere år med verdifull styreinnsats.

Valgkomiteen, bestående av Eivind Garshol (Impaktor), Hege Aamotsmo (Orkla) og Lise Sannerud (Konfliktrådet) ble gjenvalgt.

Melding om året 2017

Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!