Rsmote Artikkel 2018

Dato: 26. april 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Høy kvalitet, høyt antall deltakere og gode evalueringer preget 2017

- 2017 går inn i historien som et av de mest vellykkede årene i HR Norge sin historie, sa daglig leder Even Bolstad da han oppsummerte på HR Norge sitt årsmøte denne uken. Aldri før har så mange fått så mye bra fra HR Norge.

Vi har hatt høy kvalitet på det aller meste. Mange av evalueringene har rett ut sagt vært strålende. Antall deltakere på faglige arrangementer har vært meget høyt, mange har fått god rådgivning og vi har vært godt synlige utad. Men parallelt med at vi har levert mye har vi også ryddet rom for utviklingsprosjekter som først gir nytte for medlemmene i 2018 og enda lengre frem. Produktiviteten blant kollegene i HR Norge har vært høy og det økonomiske resultatet er meget bra. Det er rett ut sagt lagt ned en kjempeinnsats. I tillegg jobber vi tett med nettverk av faglig flinke folk både i inn- og utland - tillitsvalgte, foredrags/kursholdere og et solid knippe av tette samarbeidspartnere - som hver på sin måte gjør det hele mulig. Det økosystemet HR Norge er en del av er gull verd, sa Bolstad.        

  • Ny medlemsfordel - Nå kan alle i virksomheten få tilgang til videoer, temaark, maler og undersøkelser på HR Norge sine hjemmesider.                                                                                                   

Tove Selnes ble enstemmig gjenvalgt som styreleder, mens Samya Halim kom inn som nytt styremedlem.

Det nye styret består dermed av:

  • Tove Selnes, HR direktør konsern, Storebrand (18-20)
  • Tom Simonsen, HR direktør, Forsvaret (17-19)
  • Helle Øverbye, Strategic HR partner, Schibsted Media Group (17-19)  
  • Vidar Lødrup, Direktør HR og Administrasjon, Statens Vegvesen (17-19)
  • Samya Halim, Vice president of operations, Altus Intervention (18-20)
Styre 2018-2019

Vidar Lødrup, Tove Selnes og Tom Simonsen representerte det nyvalgte styret Helle Øverbye og Samya Halim var ikke tilstede da bildet ble tatt

Samya Halim er forøvrig neste person ut som HR-profil – følg med på nyhetsbrevet neste uke

Marit Sælid Johannesen (Reitan Convenience) og Morten Slungård (Redd Barna) ble takket av etter flere år med verdifull styreinnsats.

Valgkomiteen, bestående av Eivind Garshol (Impaktor), Hege Aamotsmo (Orkla) og Lise Sannerud (Konfliktrådet) ble gjenvalgt.

Melding om året 2017

Relaterte saker

Puslespill Facebook

HR Norges Årsmøte 2018

#MeToo, Omstilling, TV2 – og for øvrig et meget godt år for HR Norge

Employer Braning

HR Norge medlemsnytt: Vi åpner opp og gir mer nytte til flere i virksomhetene

HR Norges viktigste oppgave er å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse til medlemmene – derfor ønsker vi å gi mer nytte til flere i virksomhetene. Nå får alle i virksomheter med medlemskap tilgang til alle medlemsfordelene i HR Norge.

Samya Halim Oppslag 3

HR Norges HR-profiler

Samya Halim (31) leder 200 oljearbeidere: — «Annerledes» er livet mitt i et nøtteskall

– Jeg har aldri vært med i et styre før, så dette blir nytt for meg, forteller HR Norges nye styremedlem Samya Halim. Samya er ikke norsk, hun er ung, hun er kvinne. Mangfold helt etter boka, altså. Dessuten er hun sjefen til 200 av de tøffeste folka i olja. Her er månedens HR-profil.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!