hrtv-toppbanner
HR konferansen for offentlig sektor

Dato: 19. januar 2016

HR-konferansen for offentlig sektor 2016 arrangeres på Lillehammer i dagene 19-21. januar. Her får du noen av foredragsholdernes egne ekstrakt av sine budskap.

HR-konferansen for offentlig sektor: 3 minutter med ...

hrtv-logo 195x70

Trenger du en oppfriskning av hovedbudskapet til noen av foredragsholderne? Eller kanskje du ikke rakk å få med deg noen du gjerne skulle hørt? Her er noen utvalgte 3 minutters sammendrag, presentert av foredragsholderne selv.

Vi fyller på med nye videoer underveis i konferansen, så merk deg denne siden og stikk innom jevnlig.3 minutter med Aage Thor FalkangerDu har rett til å ytre deg, men også plikt til å la være. Når oppstår plikten til å la være? Hvilke vurderinger må gjøres for å avgjøre om en ytring er vernet av ytringsfriheten eller varslingsretten? Hvordan skal en konflikt mellom ytringsfriheten og eventuelle begrensninger løses, og i hvilken grad kan arbeidsgiver reagere på ytringer fremsatt eksternt av arbeidstaker på egne vegne? Disse og andre problemstillinger er tema for Sivilombudsmannen, Aage Thor Falkanger, på HR-konferansen for offentlig sektor 2016. Her gir han deg essensen av sitt budskap på 3 minutter.


3 minutter med Marianne AndreassenVi rakk aldri å lage en 3-minutter med Marianne Andreassen, medlem i Produktivitetskommisjonen og til daglig adm dir i Lånekassen. Men vi fanget noen minutter fra foredraget hennes, og i disse minuttene får du noen ordentlige "wakeup calls". Må ses!
Marianne Andreassen Hroffsek16

Se hele foredraget til Marianne Andreassen

Innloggede medlemmer kan her se hele foredraget til Marianne Andreassen. Jobber du i offentlig sektor og er opptatt av produktivitet er dette noe du må få med deg.

Les mer

3 minutter med Ståle RoothNSBs konserndirektør for HR, IT og juridisk, Ståle Rooth, tok for seg HRs rolle i endring. I dette sammendraget fokuserer han spesielt på de mange roller HR har.

3 minutter med Thomas B. Svendsen og Terje G. AndersenMed foredraget "Ikke tell meg”, sa kalven - om innhenting, bruk og utlevering av opplysninger i personalsaker gikk advokatene Terje Gerhard Andersen (daglig leder, advokat og partner) og Thomas Braut Svendsen (advokat og partner) i Advokatfirmaet SBDL gjennom praktiske eksempler gi konkrete råd til hvordan navigere i dette landskapet slik at man unngår en situasjon hvor de involverte nekter reell medvirkning av typen, «ikke tell meg sa kalven». Her får du essensen av foredraget deres.

3 minutter med Harald DjupvikTNS Gallups assisterende direktør Harald Djupvik går gjennom noen av funnene i Arbeidslivindeks nr. 3. TNS og HR Norge lager denne indeksen to ganger i året for å ta temperaturen på arbeidslivet. Denne gangen er det spesielt fokus på produktivitetsforskjeller mellom offentlig og privat sektor. Her er noen av de overraskende funnene.


3 minutter med Gisle NorheimStatens nye personaldirektør Gisle Norheim hadde åpningsforedraget på HR-konferansen for offentlig sektor, og hans oppgave var å formidle hovedtrekkene i statens nye arbeidsgiverstrategi. Her gir han deg essensen i sitt budskap.


Gisle Norheim Hroffsek16

Se hele foredraget til Gisle Norheim

Vi har lagt ut hele foredraget til Gisle Norheim. Hvis du er innlogget får du tilgang via linken, hvis ikke må du logge deg inn. Ikke medlem? Se link i menyen.

3 minutter med Christina Høyer GlahnTilbakemeldinger skaper utvikling. Men hvordan skaper man en tilbakemeldingskultur? Det var tema for Christina Høyer Glahns før-workshop på #hroffsek16 - HR-konferansen for offentlig sektor fra HR Norge. Her gir hun deg essensen i sin workshop.


3 minutter med Gerd EngelsrudGerd Engelsrud er foreleser ved Høgskolen i Oslo og Akershus. I foredraget på HR-konferansen for offentlig sektor var hennes tema juridiske problemstillinger ved ansettelse i kommunesektoren. Her får du essensen i hennes budskap, på mindre enn tre minutter.


Lanseringsvideo for HR-konferansen for offentlig sektor 2016HR-konferansen (tidligere Personalkonferansen) for offentlig sektor arrangeres 19-21. januar 2016. Her er en stemningsrapport som sier noe om hva du har i vente.


3 minutter med Yvonne Fosser


En av de mange foredragsholderne på HR-konferansen for offentlig sektor (Lillehammer, 19-21. januar) er HR-direktør Yvonne Fosser i Innovasjon Norge. Her deler hun noen av tankene om "Fremtidens ledelse i offentlig sektor".

3 minutter med Ståle ØklandTrendanalytikeren, fremtidstenkeren og forfatteren Ståle Økland gir deg essensen av det han skal snakke om på HR-konferansen for offentlig sektor i januar. Temaet er "trender som påvirker fremtidens arbeidsplasser".

3 minutter med Cecilie YstenesNegativt stress er en av hovedårsakene til at mange sykemelder seg. Cecilie Ystenes kjører en workshop på HR-konferansen for offentlig sektor. Der går hun gjennom hvilke tiltak en virksomhet kan gjøre for å skape en kultur som takler negativt stress. Her er essensen i hennes budskap til deltakerne på Lillehammer i januar.


3 minutter med Jonas SöderströmTeknologien endrer fremtidens arbeidsliv, men i praktisk hverdag omgir vi oss ofte med drittsystemer som stjeler tid og reduserer produktivitet. Svenske Jonas Söderström ble så lei av "jævla drittsystem" at han skrev bok om det. Her er essensen i budskapet hans på HR-konferansen for offentlig sektor.


Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!