Digital Konferanse Ny 2 Png

Dato: 21. april 2020

Skrevet av: HR Norge red.

HR Norge går digitalt – og kutter kostnader

Korona preger også HR Norge. Nå leverer vi artikler, webcasts og andre digitale formater som aldri før. Denne uken leverer vi vår første digitale konferanse. Og snart kommer det kurs. Samtidig har vi gått til det tøffe skritt å kansellere alle fysiske konferanser resten av året. Men de gjenoppstår ganske umiddelbart, og da i digital form.

Her er planen for konferanser resten av året, slik den ser ut akkurat nå:

Vi holder deg oppdatert på hrnorge.no/kompetansetilbud 

Karoline

- Det har vært krevende, men gøy, sier fagansvarlig Karoline Scheide, som har vært sentral i konseptutvikling og utforming av både Pensjonskonferansen og Arbeidsrettskonferansen som er neste konferanse på gang. Det blir et noe annerledes format, ikke bare ved at det er digitalt, men også ved at foredragsholderne må være enda mer poengterte siden hver av dem får mindre tid til rådighet. 

- Vi har brukt mye tid på å vurdere tekniske løsninger, og er veldig fornøyde med det vi nå har falt ned på. Kombinasjonen av gode foredrag, høy teknologisk kvalitet og mulighet for interaktiv dialog med foredragsholdere i etterkant skal gjøre dette til en meget bra læringsopplevelse. Vi tror også at dette vil gjøre konferansetilbudet til HR Norge enda mer attraktivt i regionene. I tillegg får alle deltakere tilgang til alle videoene i etterkant, avslutter Scheide.

- HR Norge lever ikke bare for å skape møteplasser. Vi lever også av dem, sier daglig leder Even Bolstad. Mesteparten av inntektene til HR Norge ligger på konferanser og kurs. Når vi må over på digitale plattformer trenger vi kraftig vekst i antall deltakere om vi skal kunne dekke opp for det som nå blir borte. Vi kommer til å prioritere det å levere medlemsnytte, og det meste av dette i form av tilbud hvor vi ikke tar betalt. Konsekvensen er imidlertid at vi kommer til å levere blodrøde tall i år, sier han. 

- I utforming av støttetiltak har myndighetene prioritert digital effektivitet. Det dekker opp for de fleste og går fort, fremfor å treffe bredden av dem som nå lider. Og slik bør det kanskje være. Men effekten er uansett at organisasjoner som HR Norge faller utenfor alle offentlige ordninger. Dette gjelder også den såkalte «kontantstøtten». Derfor har vi som så mange andre måttet gå til permitteringer, tatt frivillig lønnskutt og gjort andre kostnadsinnsparinger. Vi må gjøre kortsiktige tiltak, men lar hele tiden det langsiktige perspektivet og medlemsnytte være det som styrer helheten på det vi gjør. Og husk at alt vi er not-for-profit, eid av medlemmene og til for medlemmene. Desto mer dere investerer i oss - desto mer får dere tilbake, sier han.

Er din virksomhet medlem kan du delta på de digitale konferansene til medlemspris.

Slik får du tilgang til alle medlemsfordelene

  • Jeg har deltatt på HR Norges arrangementer eller har vært innlogget, men vet ikke hvordan jeg får tilgang: Gå til LOGG INN i toppmenyen, skriv inn e-postadressen din og trykk «Glemt passord», du vil motta en e-post med link til å generere eget passord.
  • Jeg er hovedkontakt og vil gjerne gi kollegene mine tilgang: Logg inn på Min side og legg til de kolleger du ønsker. Når den enkelte er registrert- kan hver enkelt gå til LOGG INN i toppmenyen, skrive inn e-postadressen sin og trykk «Glemt passord», og motta en e-post med link til å generere eget passord.
  • Jeg jobber i en virksomhet som er virksomhetsmedlem og har ikke logget inn før: Fyll inn skjemaet her og vi hjelper deg med å få tilgang.
  • Jeg vet ikke om jeg er medlem, men vil gjerne at dere sjekker: Send en e-post til hrnorge@hrnorge.no eller ring oss på tlf. 22 11 11 22

Her kan du lese mer utfyllende om fordeler ved å være med i Norges største HR-nettverk (vi gjør oppmerksom på at de fysiske arrangementer de kommende ukene blir utsatt. Påmeldte deltakere kontaktes direkte).

Grønn knapp bli medlem


Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!