Employer Braning

Dato: 15. februar 2018

Skrevet av: HR Norge red.

HR Norge medlemsnytt: Vi åpner opp og gir mer nytte til flere i virksomhetene

HR Norges viktigste oppgave er å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse til medlemmene – derfor ønsker vi å gi mer nytte til flere i virksomhetene. Nå får alle i virksomheter med medlemskap tilgang til alle medlemsfordelene i HR Norge.

Dette betyr at virksomhetsmedlemmer nå kan legge inn så mange kontakter som de ønsker. Disse får tilgang til alt + merket innhold som krever innlogging og alt dette er inkludert i medlemskapet allerede. 

På fagsidene finner du +artikler med HR-faglig dybde, videoer, maler for arbeidsforholdet, rapporter og temaark. Du kan som medlem spørre oss om råd innen HR faglige tema. Du kan delta på medlemsmøter kostnadsfritt og delta i fagnettverk. I tillegg kan alle i virksomheten delta på våre arrangementer til medlemspris. Skal du utlyse en HR-stilling kan virksomheter med medlemskap legge ut stillingen på HR Jobbmarked på hrnorge.no helt kostnadsfritt.

Som hovedkontakt i virksomheten har du innlogging og mottar bladet Personal og Ledelse. I tillegg får du en Min side funksjon hvor du kan administrere virksomhetsmedlemskapet.
- Du får oversikt over alle i din virksomhet som er registrert som kontakter
- Oversikt over alle deltakelser på våre arrangementer
- Du kan se tilkjøp og fakturaer for din virksomhet

Nå kan alle i virksomheten bli tilleggskontakt uten at det koster noe ekstra. Som tilleggskontakt får du tilgang til Min side med oversikt over egne deltakelser på våre arrangementer. Er du allerede tilleggskontakt beholder du bladet Personal og Ledelse til redusert pris. Er du nytegnet tilleggskontakt kan du ved å logge inn på Min side kjøpe bladet til redusert pris.

Storebrand har vært virksomhetsmedlem i HR Norge i mange år. Og de er glade for at medlemskapet nå åpnes opp slik at alle i virksomheten får tilgang til medlemsfordelene i HR Norge. Her kan du se Tove Selnes, HR-Direktør Konsern, Storebrand ASA fortelle om hva hun synes er bra med de nye endringene. 

"Storebrand er medlem i HR Norge fordi da kan hele organisasjonen være oppdatert på viktige temaer innen HR-faget"

- Tove Selnes

Har du et individuelt medlemskap, eller er dere flere i virksomheten med individuelt medlemskap kan det lønne seg for dere å vurdere å bli virksomhetsmedlem. Fordelen ved å tegne et virksomhetsmedlemskap er at alle i virksomheten kan benytte seg av medlemsfordelene.  Les mer om medlemskap her.

Lurer du på om din virksomhet er medlem slik at også du kan få tilgang? Kontakt oss på e-post hrnorge@hrnorge.no

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer på hrnorge.no av nyheter og arrangementer anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev her.

Relaterte saker

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!