Kart Nordvest

Dato: 8. mars 2018

Skrevet av: HR Norge red.

HR Norge Nordvest stiftet

HR Norge vokser. Onsdag 7. mars 2018 ble HR Norge Nordvest offisielt stiftet. Mer enn 50 personer møtte på stiftelsesmøtet i Ålesund.

Else Karin Æsøy,  som nylig var HR profilen på nettsiden vår, ble valgt til leder og med seg i styret fikk  hun fem dyktige styremedlemmer, alle fra sentrale virksomheter i regionen.

Fra venstre: Anders Godø, Resourcing Manager Nordic i Rolls Royce - Anne Gunn Mostad, HR direktør i Kystverket - Anne Holstad, HR direktør i Jets - Lene Flem Debess, HR manager i Ekornes - Else Karin Æsøy, VP HR og organisasjon i Vard (leder) Ikke tilstede: Mette Jane Holand, Personal og organisasjonssjef i Molde Kommune

Den nyvalgte lederen takket for tilliten og ledet deretter en sekvens hvor alle som var tilstede fikk uttrykke sine forventninger til det nye styret. Forventningene var mange og høye. 

Styret kommer nå til å bruke den første tiden til å planlegge leveransene resten av året. Første medlemsmøte blir presentasjon av HR Norge sin lønnsundersøkelse. Dato kunngjøres i løpet av kort tid.

På møtet fikk deltakerne med seg faglige innspill fra Knut Åsebø, som har fungert som fødselshjelper for den nye regionforeningen samt fra daglig leder i HR Norge. Olaug Merete Dybedal, leder organisasjon og prosjekt i HR Norge gikk gjennom de nye nettsidene til HR Norge med særlig vekt på faglig innhold i form av maler, videoer og artikler.

HR Norge Nordvest er den tredje regionforeningen i HR Norge. Det betyr også at HR Norge Nordvest, HR Norge Vest og HR Norge Rogaland får mulighet til å etablere nettverk på tvers av regionene, hvor styrene kan hente impulser fra hverandre i tillegg til det som kommer fra medlemmene og HR Norge sin sentrale organisasjon i Oslo.

Les også: HR Norge starter regionforening på Nordvestlandet

Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!