Webcast Toppbanner

Dato: 26. mars 2020

Skrevet av: Even Bolstad

HR Norge på nye plattformer – årsmøter, konferanser og kurs utsettes

Hele Norge stiller opp i dugnaden for å begrense skaden av Korona. Det betyr selvsagt også at det ikke blir fysiske møteplasser i HR Norge-regi i tiden fremover. Til gjengjeld satser vi på å levere nytte gjennom medlemsmøter på web, webcasts, webkonferanser og selvsagt som alltid medlemsrådgivning på e-post og telefon.

Tid for kompetanseutvikling 

Virksomhetene rapporter at man er i ferd med å gå fra en fase hvor det handler om å snu seg rundt – raskt – og over i en fase hvor medarbeidere begynner å få bedre tid. Mange permitteres. Vi anbefaler sterkt å bruke denne utfordrende tiden til kompetanseutvikling. HR Norge har et rikholdig videoarkiv som er relevant og kan brukes av HR, ledere og alle ansatte. I tillegg ligger det ute flere webcasts og rapporter – og mer er på gang. 

Er din virksomhet medlem kan alle få passord og logge seg inn - helt gratis. Bruk e-postadressen din som brukernavn og trykke glemt passord om du ikke allerede har det. Lurer du på om din virksomhet er medlem kan du kontakte oss på e-post hrnorge@hrnorge.no.

Konferanser og kurs

Stort sett alle konferanser blir satt opp på nytt eller kommer i digitale formater. Datoer er ikke helt på plass, men vi regner med å kommunisere ut mer rett før og rett etter påske. Alle påmeldte har fått eller vil få direkte informasjon om justeringer. Dette gjelder både de som skulle vært avholdt og de som er satt opp før sommeren. Parallelt syr vi også sammen et nytt program for høsten.

Kursene våre frem til juni er utsatt. Her flyttes deltakere over til samme kurs som er planlagt senere i år der det er mulig. I juni har vi satt opp flere kurs som vi håper vil være mulig å gjennomføre. Samtidig planlegger vi også ulike konsepter for kurs videre fremover.

Årsmøter

Som en naturlig konsekvens av Korona utsettes også årsmøter, både HR Norge sentralt og i regionforeningene. Årsmelding vil imidlertid bli utarbeidet på vanlig måte, og vil legges tilgjengelig for nedlasting her i løpet av noen uker. Kortversjonen er at 2019 ble det kanskje beste året noensinne for HR Norge. Aldri har vi levert så mye til så mange med så høy kvalitet som i fjor. Det ga også solid økonomisk resultat, som er godt å ha nå inn i andre kvartal 2020 hvor inntektene på det nærmeste har stoppet opp.

Korona på norske arbeidsplasser 

Mange rapporterer om en enorm dugnadsånd der ute. Ta vare på dere selv, ta vare på hverandre og husk at det alltid er lys i tunnelen. Kanskje kan vi også se frem til en situasjon hvor mange har lært mye nytt og kommer tilbake med enda større pågangsmot.

Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!