Dato: 21. mars 2018

Skrevet av: Even Bolstad

HR Norges Årsmøte 2018

#MeToo, Omstilling, TV2 – og for øvrig et meget godt år for HR Norge

Alle så at omstilling kom til å bli et sentralt tema i 2017. Få så at oppgjør med seksuell trakassering skulle bli det samme. TV2 har stått oppe i begge disse utfordringene. I forbindelse med årsmøtet 25. april arrangerer HR Norge medlemsmøte hvor HR- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand snakker om «Omstilling og krise i fullt flomlys».  

Les hva HR Norge kommenterte om TV2 sin nedbemanningsprosess – Ser ikke noe særlig kritikkverdig i TV2s nedbemanning

På årsmøtet vil du blant annet få høre at mange brukere, strålende evalueringer, fornyelse, regional utvidelse og god økonomi bidro til å gjøre 2017 til et av de beste årene noensinne for HR Norge. Her kan du lese Melding fra HR Norge om året 2017.

- HR Norge skal bli litt bedre hvert år. 2017 var et år hvor vi gjorde svært mye, leverte med kvalitet og løftet organisasjonen betydelig sett opp mot utfordringene og mulighetene som ligger foran oss, sier styreleder Tove Selnes. HR Norge er godt skodd for fremtiden både faglig, organisatorisk og økonomisk. Det er en spennende tid for HR faget og for HR Norge. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Selnes.

Les mer om HR Norges Årsmøte her.

Les om HR Norge Vest (Bergen) sitt årsmøte 10. april her.

Relaterte saker

Rsmote Artikkel 2018

Høy kvalitet, høyt antall deltakere og gode evalueringer preget 2017

- 2017 går inn i historien som et av de mest vellykkede årene i HR Norge sin historie, sa daglig leder Even Bolstad da han oppsummerte på HR Norge sitt årsmøte denne uken. Aldri før har så mange fått så mye bra fra HR Norge.

Samya Halim Oppslag 3

HR Norges HR-profiler

Samya Halim (31) leder 200 oljearbeidere: — «Annerledes» er livet mitt i et nøtteskall

– Jeg har aldri vært med i et styre før, så dette blir nytt for meg, forteller HR Norges nye styremedlem Samya Halim. Samya er ikke norsk, hun er ung, hun er kvinne. Mangfold helt etter boka, altså. Dessuten er hun sjefen til 200 av de tøffeste folka i olja. Her er månedens HR-profil.

Kart Nordvest

HR Norge starter regionforening på Nordvestlandet

Sykkylven, Molde, Ålesund, Åndalsnes, Nordfjord, Kristiansund, Ørsta – Sunndalsøra, Volda og Hellesylt: Nå kommer vi! 7. mars inviterer HR Norge til åpent medlemsmøte i Ålesund. Rett etter HR-faglig påfyll stifter vi HR Norge Nord-Vest. Alle interesserte – medlemmer som ikke-medlemmer – inviteres til møtet.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!