Dato: 21. mars 2018

Skrevet av: Even Bolstad

HR Norges Årsmøte 2018

#MeToo, Omstilling, TV2 – og for øvrig et meget godt år for HR Norge

Alle så at omstilling kom til å bli et sentralt tema i 2017. Få så at oppgjør med seksuell trakassering skulle bli det samme. TV2 har stått oppe i begge disse utfordringene. I forbindelse med årsmøtet 25. april arrangerer HR Norge medlemsmøte hvor HR- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand snakker om «Omstilling og krise i fullt flomlys».  

Les hva HR Norge kommenterte om TV2 sin nedbemanningsprosess – Ser ikke noe særlig kritikkverdig i TV2s nedbemanning

På årsmøtet vil du blant annet få høre at mange brukere, strålende evalueringer, fornyelse, regional utvidelse og god økonomi bidro til å gjøre 2017 til et av de beste årene noensinne for HR Norge. Her kan du lese Melding fra HR Norge om året 2017.

- HR Norge skal bli litt bedre hvert år. 2017 var et år hvor vi gjorde svært mye, leverte med kvalitet og løftet organisasjonen betydelig sett opp mot utfordringene og mulighetene som ligger foran oss, sier styreleder Tove Selnes. HR Norge er godt skodd for fremtiden både faglig, organisatorisk og økonomisk. Det er en spennende tid for HR faget og for HR Norge. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Selnes.

Les mer om HR Norges Årsmøte her.

Les om HR Norge Vest (Bergen) sitt årsmøte 10. april her.

Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!