Hrnb Web 2

Skrevet av: HR Norge red.

HR Norges Beste 2017 - Å lede i usikkerhet

Robotisering, sikkerhet og ledelse står på agendaen for årets utgave av HR Norges Beste 2017. Dette er konferansen der vi har invitert noen av de som har utmerket seg spesielt godt med sitt budskap, og det er en glitrende anledning for deg å bli inspirert av dem. Her får du noen artikler med årets foredragsholdere.

Høy fart og økende kompleksitet preger virksomheter idag. 

  • Hvordan utfordrer roboter menneskers jobber allerede nå? 
  • Hvordan aktualiserer digitalisering sikkerhetstenkning på en slik måte at det blir et kulturspørsmål? 
  • Ikke minst - hvordan kan vi jobbe smart med ledelse når digitalisering endrer på rammebetingelsene våre?

Her kan du lese noen artikler fra arkivet vårt om foredragsholdere som kommer til HR Norges Beste 2017. Foredragene som presenteres under HR Norges Beste kan være andre vinkler og tema enn det selve artikkelen omhandler. God lesning.

Gaute Godager Thumb

Gaute Godager

Kan dataspill erstatte læreren? Mye tyder på det. Når disiplin og viljestyrke byttes med engasjement og glede lærer vi både bedre og raskere. Funcom-gründer Gaute Godager forteller hvorfor og hvordan.

Les mer
Silje Vallestad Hrforum Thumb

Silje Vallestad

Mer enn 250 av selskapene som var på Fortune 500-listen ved årtusenskiftet er borte. Hvordan unngå du at din bedrift havner på digitaliseringens kirkegård? Hvis du er i HR, kan du gjøre mye, mener Silje Vallestad.

Les mer
Vegard Kolbjørnsrud 1

Vegard Kolbjørnsrud

«Alle» snakker om hvordan kunstig intelligens (artificial intelligence - AI) vil rasere arbeidslivet. Vegard Kolbjørnsrud er mer optimistisk. Hans forskning peker mot at AI blant annet vil gi ledere tid til å lede. På den annen side: ledere som har bygd karrieren på struktur og system må utvide repertoaret.

Les mer
Trude Huseboe Per Bleikelia Thumb

Per Bleikelia

Her møter du vinneren av HR Norges Lederpris 2016 i en samtale om lederskap med Trude Husebø. Bleikelia jobber ikke lenger ved Ringerike sykehus men er ansatt som administrerende direktør ved Martina Hansens Hospital.

Les mer

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!