Student 2020

Dato: 24. februar 2020

Skrevet av: Henrik Øhrn

HR Norges studentsatsning

I starten av året har vi vært på besøk hos HR-studenter i Bergen, Høgskolen i Innlandet og Universitetet i Sør-øst Norge. Totalt har flere hundre studenter vært med på foredrag og diskusjoner om fremtidens HR, hva som skjer med arbeidslivet, og ikke minst hvilken rolle HR kan og bør spille fremover. Nå er turen kommet til å besøke studentene i Oslo. Onsdag 26. februar kommer vi til Universitetet i Oslo, og gleder oss til å møte fremtidens HR-medarbeidere!

Vi kommer til å fortsette med de eksisterende studentfordelene. De mest brukte godene er søking i artikkelarkivet og rapporter, gratis deltakelse på HR-faglige medlemsmøter, hjelp til bachelor- og masteroppgaver, samt hjelp til søknad og CV-skriving.

Vi publiserer jevnlig rapporter og undersøkelser som måler ulike sider ved HR i dybden og gir tilstandsrapporter på hva HR-folk står ovenfor av utfordringer og hvilke løsninger de ser fungerer best.  I tillegg vil du finne videosnutter og video foredrag fra konferansene våre.

Lurer du på hvordan det egentlig er å jobbe i HR? Vi har intervjuet svært mange HR-folk som både forteller om hvordan de fikk sin første HR-jobb, hvordan de har bygget seg karrierer, og hva som driver dem videre i en hektisk men interessant HR-hverdag. Alle intervjuene ligger på studentsidene, slik at du som medlem kan få et brukbart innblikk i hvordan hverdagen er innen ulike HR-roller eller hvordan tidligere studenter opplevde overgangen fra student til fulltids-jobb.

Les mer om tilbudet til deg som er student her. 

Les mer om medlemskap her.

Artikkelen ble første gang publisert 28. januar 2020

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!