Student 2020

Dato: 28. januar 2020

Skrevet av: Henrik Øhrn

HR Norges studentsatsning

I 2020 øker vi satsningen vår på studentmedlemmer, blant annet ved å delta på flere karrieredager og med flere studentaktiviteter. Er du student innen HR-fag – kom innom oss der. Kommer vi ikke til ditt studiested så sjekk hrnorge.no for å finne relevant informasjon for deg i din studiehverdag.

Vi kommer til å fortsette med de eksisterende studentfordelene. De mest brukte godene er søking i artikkelarkivet og rapporter, gratis deltakelse på HR-faglige medlemsmøter, hjelp til bachelor- og masteroppgaver, samt hjelp til søknad og CV-skriving.

Vi publiserer jevnlig rapporter og undersøkelser som måler ulike sider ved HR i dybden og gir tilstandsrapporter på hva HR-folk står ovenfor av utfordringer og hvilke løsninger de ser fungerer best.  I tillegg vil du finne videosnutter og video foredrag fra konferansene våre.

Lurer du på hvordan det egentlig er å jobbe i HR? Vi har intervjuet svært mange HR-folk som både forteller om hvordan de fikk sin første HR-jobb, hvordan de har bygget seg karrierer, og hva som driver dem videre i en hektisk men interessant HR-hverdag. Alle intervjuene ligger på studentsidene, slik at du som medlem kan få et brukbart innblikk i hvordan hverdagen er innen ulike HR-roller eller hvordan tidligere studenter opplevde overgangen fra student til fulltids-jobb.

Les mer om tilbudet til deg som er student her. 

Les mer om medlemskap her.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!