hrtv-toppbanner

HRtv: Arkivet

Her finner du en samleside med medlemsmøter og andre HR-faglige videoopptak.

10. mai 2016: Employer brandingI revisjonsbransjen har vi "de fire store" - PWC, Deloitte, KPMG og EY. Hvordan er det å være femte hjul på vogna i et arbeidsmarked hvor "alle" kandidater drømmer om en jobb i en av de fire store? Det relativt lille selskapet RSM har på kort tid gjort en kjempejobb med å bygge sitt eget employer brand. Ved å fokusere på hva som er unikt med RSM har de greid å gjøre selskapet til et sted som tiltrekker seg de som heller vil være "en stor brikke i et lite puslespill":

I dette foredraget (som opprinnelig ble holdt på Rekrutteringsdagene til HR Norge) snakker HR-direktør Øyvind Sæther med smittende entusiasme og varme om hva de har gjort så langt og hvordan det har virket.

Hvis din jobb er å bygge et employer brand, er den lille halvtimen du bruker her en inspirasjonskilde du ikke vil gå glipp av.

God fornøyelse!

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Relaterte saker

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!