Even Og Kari Arbeidsrett Toppbanner

Dato: 17. mars 2020

Skrevet av: HR Norge red.

Hva er krevende i dagens situasjon?

Hva er viktig og vanskelig knyttet til permittering, prosedyrer - såvel som kobling til kommunikasjon med både tillitsvalgte og ansatte?

Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, og Kari Bergeius Andersen, advokat og partner i Storeng, Beck & Due Lund, diskuterer nettopp disse spørsmålene i denne webcasten. Vi håper du har anledning til å sette av 25 minutter for en oppdatering på disse viktige spørsmålene.

Mal for Korona-permittering.

Har du spørsmål eller innspill som du vil skal tas opp i fremtidige sendinger, så send disse til e.bolstad@hrnorge.no Er du virksomhetsmedlem i HR Norge og har behov for kortfattede arbeidsrettslige råd, kan disse sendes til arbeidsrett@hrnorge.no . Vi vil da formidle dette videre til Kari eller en av kollegene hennes i SBDL. Slik rådgivning er en medlemsfordel for virksomhetsmedlemmer i HR Norge.

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Relaterte saker

Kari Thomas Video

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør vi vite nå?

Gikk du glipp av Arbeidsrettskonferansen 2019 og foredraget om nyheter i arbeidsretten? Her får du en gjennomgang av ny lovgivning og rettspraksis, men fokus på hvordan endringene påvirker arbeidsgivers rettigheter og plikter.

Juridiske Maler

Arbeidsrett

Arbeidstakers ytring på Facebook ga ikke lovlig grunnlag for skriftlig advarsel

Sivilombudsmannen har denne måneden vurdert lovligheten av en skriftlig advarsel arbeidsgiver ga arbeidstaker for en kommentar til et facebook-innlegg. Innlegget var skrevet på fritiden. Sivilombudsmannens vurdering gir viktige prinsipper for vurderingen av arbeidstakeres ytringsfrihet opp mot lojalitetsplikt i tillegg til betydningen av handlinger gjort på fritiden. Dette gjelder i alle sektorer av arbeidslivet.

Kariog Kristian

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør du vite nå

I vår hverdag som arbeidsrettsadvokater var 2019 preget av omorganiseringer med fokus på ny kompetanse, de nye lovreglene som begrenset adgang til bruk av tilkallingsvikarer, mange spørsmål om arbeidstid, reisetid og gjennomsnittsberegning av arbeidstid og som alltid arbeidskonflikter og sykefravær. Vi ser et fokus på vernebestemmelser og HMS og flere saker til Arbeidstilsynet.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!