Puslespill Facebook

Dato: 30. november 2017

Skrevet av: HR Norge red.

Hva kan du som medlem forvente av HR Norge fremover?

HR Norge satser i utvalgte regioner. Mer skal tilbys digitalt og mange flere skal få tilgang til alt som utvikles og publiseres for medlemmer på nettsidene. I tillegg skal vi bli tydeligere i samfunnsdebatten. I bunn av alt ligger det at vi skal vi forbedre oss på områder medlemmene kjenner oss fra før og hvor vi allerede er gode.

Strategien til HR Norge er revidert. Nå setter HR Norge fart mot 2018 og enda lenger enn det  Her er noe av det medlemmene kan forvente av oss fremover, sier daglig leder Even Bolstad.

Vi utvider virksomhetsmedlemskap

Fra nyttår vil alle de som jobber i en virksomhet med medlemskap i HR Norge kunne registrere seg som bruker og få passord med tilgang til HR- faglig innhold på hrnorge.no. Det være seg HR, ledere, tillitsvalgte eller andre interesserte.

HR-faglig innhold som artikler, verktøy, temaark, rapporter og maler vil bli lukket for medlemmer. På denne måten ønsker vi dramatisk å kunne øke nytteverdien av medlemskapet til de som allerede er medlem, gjøre det naturlig å oppgradere medlemskapet for de som har individuelt medlemskap samt få helt nye medlemmer. Bladet Personal og Ledelse vil bli videreført for de som har det i dag, men da som tilleggsprodukt med prisfordel for nåværende ekstrakontakter. Endringen gjør imidlertid at også andre i virksomheten vil kunne tegne abonnement, med samme prisfordel.

Mer informasjon kommer i januar.

Vi rydder på nettsiden

I løpet av kort tid kommer nettsidene med oppfrisket utseende, vi satser mer på HR-faglig innhold og mer brukervennlig struktur. Ny funksjonalitet og mer innhold for å kunne ivareta endring i medlemskap (se over) kommer fortløpende.

Regionalisering

HR Norge Vest (Bergen) er godt i gang. Vi har også god dialog med et par andre regioner om å starte opp regionforeninger der. Mer informasjon kommer så snart initiativene landes.

Så langt er alle initiativer gjort med utgangspunkt i allerede etablerte HR-grupper og foreninger. Om det er regionale fagmiljøer rundt omkring i landet som kunne tenke seg å utvikle seg til å bli en av de neste regionforeningene i HR Norge – ta kontakt!

Det å møtes rent fysisk er viktig. Her blir regionforeningene helt sentrale fremover. Men samtidig er det viktig å se det regionale i sammenheng med satsing på nettsiden og det å gjøre alt innhold på nettsiden tilgjengelig for alle i virksomheten – det være seg virksomheter med regional organisering eller hovedkontor utenfor Oslo eller en av de andre storbyene.

Tydeligere i samfunnsdebatten

I HR Competency Study, hvor HR Norge er partner, beskrives hvordan HR må være en «credible activist» - det å kombinere høy faglig kredibilitet med å være tydelig, fremoverlent  og uredd i forhold til å argumentere for hva som er og bør være god praksis. Medlemsorganisasjonen HR Norge er som knapt noen andre i stand til å se helheten av praksis og utfordringer i virksomhetene opp mot undersøkelser, teori og kontekst.  Å gå fra det mer rent beskrivende til også å være mer normativ der det er naturlig, er en helt naturlig utvikling for organisasjonen. Produktive virksomheter, attraktive arbeidsplasser og et godt velferdssamfunn går hånd i hånd. Med det som utgangspunkt ønsker vi å påvirke samfunnsdebatten på en måte som tjener virksomhetene, medarbeiderne og samfunnet på en god måte.

På mange måter er vi et ganske så velsmurt maskineri med høyt aktivitetsnivå, mange leveranser og svært høy kvalitet på mye. Ta for eksempel HR Forum 2017, med program i toppklassen, mange deltakere og evaluering i toppklasse.  Vi jobber i tett økosystem med noen av de fremste faglige ressursene både internasjonalt og nasjonalt. Ut av det kommer det i tillegg til konferanser blant annet undersøkelser, gode nettverk, utdanning på HR akademiet, artikler, fagstoff på nettsiden og mye annet. I bunn ligger gode og mange leveranser av høy kvalitet der medlemmene kjenner oss fra før. - Der skal vi fortsatt være best, avslutter Bolstad.

Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!