Kompetanseprisen Hall Of Fame V2017 Oppslag

Hvem blir «Norges-mester» i kompetanse i 2017?

Lederkompetanse. Skjult kompetanse. Digital kompetanse. Kompetansegap. Få, om noen områder av HR er så lønnsomme som en god kompetansestrategi og en like god operasjonalisering av strategien. Nå jakter fire av landets mest kompetansekompetente personer på neste "Norgesmester" i kompetanse.

HR Norge er igjen på jakt etter de smarteste kompetansestrategene i norsk arbeidsliv.

En liten, men svært kompetent gruppe mennesker i juryen har på nytt satt seg ned for å spore opp hvilken norsk virksomhet, det være seg i det private næringsliv, i det offentlige eller i organisasjonslivet, som fortjener en plass i vår «Hall of Famous Competence» ved siden av virksomheter som Laerdal Medical, Norsk Medisinaldepot, ISS Facility Services, Gjensidige, Snøhetta, Hydro, Tine, Nidar, SopraSteria og mange, mange flere.

HR Norges Kompetansepris deles ut under Kompetansedagene i mai. Du kan nominere deg selv eller andre i skjemaet nederst på siden. For å stille som kandidat til prisen ser vi gjerne at du kan vise til at:

  • kompetansetiltakene er forankret i virksomhetens strategi og mål;
  • kompetansetiltakene har bidratt til læring og utvikling på flere nivå (individ, avdeling og organisasjon);
  • kompetansetiltakene har gitt resultater for virksomheten;
  • tiltakene skal gi læring til andre virksomheter

Årets jury er:

  • Mårten Skjøstad, Gjensidige
  • Silvija Seres, Technorocks
  • Ole-Kristian Tangen, Asker kommune
  • Anders Dysvik, Handelshøyskolen BI

Koordinator for HR Norge, og kontaktperson om det er noe du lurer på, er Lars Chr. Elvenes. Se oversikten over våre medarbeidere for kontaktinformasjon.

Relaterte saker

Giek Thumb

Vi søker kandidater til HR Norges Kompetansepris 2019

HR Norge er igjen på jakt etter de smarteste kompetansestrategene i norsk arbeidsliv. Har din virksomhet en god kompetansestrategi og en like god operasjonalisering av strategien? Da bør du melde dere på her.

Dnb 2019

Vi søker kandidater til HR Norges Kompetansepris 2020

HR Norge er igjen på jakt etter de smarteste kompetansestrategene i norsk arbeidsliv. Har din virksomhet en god kompetansestrategi og en like god operasjonalisering av strategien? Da bør du melde dere på her.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!