Kyrsskututrell

Dato: 9. august 2016

Skrevet av: Anne Lian

Ikke medlem? Nå får du alle fordelene til halv pris ut året

Dagens arbeidsliv er dynamisk og til tider krevende - spesielt med tanke på omstillinger, digitalisering og effektivisering både i privat og offentlig sektor. Ny forskning, endring i lovverk og praksis kommer i rask rekkefølge, og for mange er det utfordrende å følge med i informasjonsstrømmen. HR Norge samler inn og formidler relevant informasjon, og gjennom medlemskap hos oss kan vi hjelpe deg på veien.

Disse utfordringene og mulighetene påvirker både store og små virksomheter og mange har sett behovet for å ha tilgang til oppdatert kunnskap og kompetanse innen fagområdet HR og ledelse gjennom sitt medlemskap i HR Norge.

I tillegg til den formelle opplæringen legger vi stor vekt på den ikke-formelle faglige opplæringen som også er sentralt innen HR-området. Ikke-formell opplæring bidrar til å sikre en best mulig lederstøtte og bidrag til oppnåelse av virksomhetsmål. Vi har et bredt tilbud av ikke-formell kompetanse, via kurs, konferanser, medlemsmøter, nettverk, rapporter, temaark og HRtv. Som medlem får du redusert pris på våre kompetansetilbud og arrangementer.

Fagnettverk som en del av den ikke-formelle læringen
Vi er en nettverksarena for våre mer enn 3 000 virksomhets- og individuelle medlemmer, og her ligger det en unik mulighet for samhandling og erfaringsdeling mellom medlemmene. Fagnettverk er en etterspurt læringsform og HR Norge har stor tro på samarbeidslæring i grupper. Hensikten med nettverkene er å bidra til at du som deltaker i nettverket får kompetanseutvikling gjennom erfaringsutveksling og diskusjon med andre HR-praktikere. Faglige innspill og fasilitering tilpasses etter behov. Det viktigste er at du får tilgang til kompetanse og nettverkspartnere du ellers ikke ville møtt. Vi har oppstart av fem nye nettverk i høst. Les mer om nettverk her. Nettverkene er forbeholdt medlemmer.

HR Akademiet – den formelle læringen
HR Akademiet gir degkompetanse med studiepoenginnen ulike HR-temaer.
Studiene på HR Akademiet er et samarbeid med Høyskolen i Sør-Norge. Studiene kjennetegnes ved at de kombinerer teori med «beste praksis» innenfor det enkelte temaet. Foredragsholderne som underviser har lang erfaring fra det fagområdet de underviser i. Studiene er erfaringsbaserte og lagt opp til å kunne kombineres ved siden av full jobb.
Nå kan du få godkjent en årsenhet på HR Akademiet med 60 studiepoeng. HR Norge tilbyr flere studier med 10 og 15 studiepoeng, og ved å bygge disse sammen til en årsenhet vil det gi deg større tyngde og helhet i etterutdanningen. Årsenheten kan innpasses i en bachelor grad. Som medlem har du redusert pris på våre studietilbud. Les mer om HR Akademiet her.

Flere medlemsfordeler
I tillegg får du som medlem tilgang til gratis rådgivning innen de ulike HR-praksiser fra både interne og eksterne eksperter tilknyttet HR Norge. Det kan være innen alt fra strategisk HR, rekruttering og kompetanseplanlegging eller ulike spørsmål innen arbeidsrett/jus, personalforsikringer og pensjon. Både store og mindre virksomheter benytter seg av dette tilbudet i dag.

Sist men ikke minst er vi som medlemsorganisasjon en ledende aktør i utvikling, overvåkning og formidling av relevant HR-kompetanse, og et referansepunkt for norsk HR. Vi er også en del av flere internasjonale nettverk og samarbeider tett med internasjonale HR-miljøer og andre medlemsorganisasjoner i Europa. Gjennom dette henter vi inn og formidler forskningsresultater og praktisk kunnskap fra Europa og resten av verden.
På vegne av våre medlemmer er vi en aktiv deltaker i samfunnsdebatten, setter dagsorden og formidler nyheter og trender innen HR-området gjennom våre kompetansetilbud på vårt nettsted hrnorge.no og gjennom vårt ukentlige nyhetsbrev.

Les mer om medlemskap og innmelding her.

Relaterte saker

Bli Medlem 2

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!