Hr Norges Juletreff Landingssiden

Inspirasjon, faglig påfyll og julestemning

HR Norges juletreff blir en stemningsfull førjulskonferanse i Kulturkirken Jakob, med fokus på inspirasjon og faglig påfyll. Vi har invitert noen av de aller beste foredragsholderne vi kjenner for å dele av sin innsikt med deg.

Desember er tiden for å klappe seg selv på skulderen for arbeidet som er gjort i løpet av det siste året. Det er også en tid for å la seg inspirere, og se fremover mot året som kommer. Hva har vi gjort bra, og hvilke områder kan vi bli bedre på? Å være en attraktiv arbeidsplass er en kontinuerlig oppgave som går året gjennom. Det handler om å holde på de ansatte man allerede har, men også å tiltrekke seg den kompetansen virksomheten trenger i fremtiden. Hvordan kan din bedrift bli en av de mest attraktive arbeidsplassene?

På denne halvdagskonferansen har vi invitert noen av de beste foredragsholderne vi kjenner til å dele sin kunnskap med deg. 

Du får blant annet høre Vivi Kristensen HR-direktør i KPMG, snakke om hvordan de i KPMG jobber med onboarding med kommersiell effekt. De rekrutterer over 200 nye medarbeidere hvert år, og tiden fra da kontrakten signeres til prøvetiden er omme er viktig for både nyansatte og KPMG.
Les hvordan KPMG driver onboarding og gjør sitt beste for at nyansatte får en god start.

Hvordan holde på virksomhetens største konkurransefordel – mennesket? Svante Randlert, som er Business & People Advisor i Great Result, kommer til HR Norges Juletreff for å dele sine fremgangsmåter, tips og modeller for å bli en drømmearbeidsgiver. Han har ti bud for hvordan du får mennesker til å ville begynne å jobbe hos deg, og bli hos deg.
Les om Svantes ti bud for å få medarbeiderne til å plystre hele veien til jobben.

Juletreff

HR Norges Juletreff starter med lunsj fra kl. 1100. Det faglige programmet begynner kl. 1200. Ekstra julestemning vil artisten Ingrid Olava sørge for. Ta med deg kollegene dine og få en stemningsfull og inspirerende avslutning på året! 


Les mer om HR Norges Juletreff og se program og påmelding her.

Er du medlem i HR Norge gir vi deg denne dagen fylt med inspirasjon og faglig på fyll til en hyggelig pris, kr. 1500,-  Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet med virksomhetsmedlemskap, gir vi 20% rabatt på deltakeravgiften.

Er du ikke medlem er deltakerprisen kr. 5000,- Nå er det halv pris på medlemskap ut året. Og husk at alle i virksomheten kan benytte seg av medlemstilbudet. Alle kan logge seg inn og få tilgang til +artikler, videoer, rapporter og annet fagstoff. Les mer om medlemskap her.

Foto fra kirken er levert av, og gitt tillatelse til å bruke av Kulturkirken Jakob.

Relaterte saker

Onboarding

Onboarding

Er du ansvarlig for å ta imot nyansatte i din virksomhet?

Da har du ansvar for første inntrykket. Du representerer hele virksomheten overfor hver eneste nyansatte, så din jobb er kritisk og ekstremt viktig. Du er ansvarlig for at den nyansatte trives fra første dag og blir produktive så raskt som mulig.

lederutvikling

Rekruttering

Tar du rekruttering på alvor?

Vet du godt nok hva behovet ditt er når du går i gang med en rekrutteringsprosess? Blir det en kopi av den som har sittet i stillingen eller er det en grundig analyse av behov – med andre ord gjennomføring av en jobbanalyse. Mange sier de gjør det, men erfaringen viser at mange drifter bort fra målet når ansettelsen gjøres.

Rekruttering

Rekruttering

Forskning på seleksjonsmetoder i rekruttering

Når organisasjoner rekrutterer nye medarbeidere er de selvsagt interessert å velge den ”beste” kandidaten blant søkerne. Ulike seleksjonsmetoder blir benyttet og blant de mest benyttede er intervjuet (strukturert eller ustrukturert) samt tester i en eller annen form, men det er mange flere å velge i.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!