Hr Norges Juletreff Landingssiden

Inspirasjon, faglig påfyll og julestemning

HR Norges juletreff blir en stemningsfull førjulskonferanse i Kulturkirken Jakob, med fokus på inspirasjon og faglig påfyll. Vi har invitert noen av de aller beste foredragsholderne vi kjenner for å dele av sin innsikt med deg.

Desember er tiden for å klappe seg selv på skulderen for arbeidet som er gjort i løpet av det siste året. Det er også en tid for å la seg inspirere, og se fremover mot året som kommer. Hva har vi gjort bra, og hvilke områder kan vi bli bedre på? Å være en attraktiv arbeidsplass er en kontinuerlig oppgave som går året gjennom. Det handler om å holde på de ansatte man allerede har, men også å tiltrekke seg den kompetansen virksomheten trenger i fremtiden. Hvordan kan din bedrift bli en av de mest attraktive arbeidsplassene?

På denne halvdagskonferansen har vi invitert noen av de beste foredragsholderne vi kjenner til å dele sin kunnskap med deg. 

Du får blant annet høre Vivi Kristensen HR-direktør i KPMG, snakke om hvordan de i KPMG jobber med onboarding med kommersiell effekt. De rekrutterer over 200 nye medarbeidere hvert år, og tiden fra da kontrakten signeres til prøvetiden er omme er viktig for både nyansatte og KPMG.
Les hvordan KPMG driver onboarding og gjør sitt beste for at nyansatte får en god start.

Hvordan holde på virksomhetens største konkurransefordel – mennesket? Svante Randlert, som er Business & People Advisor i Great Result, kommer til HR Norges Juletreff for å dele sine fremgangsmåter, tips og modeller for å bli en drømmearbeidsgiver. Han har ti bud for hvordan du får mennesker til å ville begynne å jobbe hos deg, og bli hos deg.
Les om Svantes ti bud for å få medarbeiderne til å plystre hele veien til jobben.

Juletreff

HR Norges Juletreff starter med lunsj fra kl. 1100. Det faglige programmet begynner kl. 1200. Ekstra julestemning vil artisten Ingrid Olava sørge for. Ta med deg kollegene dine og få en stemningsfull og inspirerende avslutning på året! 


Les mer om HR Norges Juletreff og se program og påmelding her.

Er du medlem i HR Norge gir vi deg denne dagen fylt med inspirasjon og faglig på fyll til en hyggelig pris, kr. 1500,-  Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet med virksomhetsmedlemskap, gir vi 20% rabatt på deltakeravgiften.

Er du ikke medlem er deltakerprisen kr. 5000,- Nå er det halv pris på medlemskap ut året. Og husk at alle i virksomheten kan benytte seg av medlemstilbudet. Alle kan logge seg inn og få tilgang til +artikler, videoer, rapporter og annet fagstoff. Les mer om medlemskap her.

Foto fra kirken er levert av, og gitt tillatelse til å bruke av Kulturkirken Jakob.

Relaterte saker

Onboardingkonferansen 2018 Linked In

Onboarding

Dette lærte vi på Onboardingkonferansen 2018

Årets konferanse samlet over 300 mennesker da HR Norge for andre gang inviterte til Onboardingkonferansen. Her har vi samlet noen take aways fra konferansen for dere som ikke hadde muligheten til å være med i år, ellers som trenger en liten oppfriskning.

Kate Ingram Video

Employer branding

Bedre Employer Branding med HR-analyser

«Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Ingram fikk, og employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt. Her får du Ingrams foredrag fra Rekrutteringsdagene 2020.

Ledelse Ny

Ressursplanlegging

Strategisk ressursplanlegging 2019 – er vi forberedt på fremtiden?

Strategisk ressursplanlegging har nærmest alltid vært et område de fleste ønsker å prioritere og forbedre. HR-undersøkelsen viste i 2017 en rekordhøy skåre på hvor viktig det er å forbedre ressursplanlegging. Men hva ønsker de å forbedre? Hvilke delprosesser gir mest hodebry, og hvilke grep gjør virksomhetene for å forbedre planleggingen?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!