Hjemmekontor Toppbanner

Dato: 18. mars 2020

Skrevet av: HR Norge red.

Kompetanseutvikling fra hjemmekontor – helt gratis

Norge er stengt ned. Mange sitter på hjemmekontor og flere er undersysselsatt. Alle kriser bærer i seg muligheter. En gyllen mulighet er å bruke tiden vi har fremover til kompetanseutvikling. HR Norge vil i tiden fremover prioritere webcast og annet digitalt innhold. Mer informasjon kommer

Her på hrnorge.no finner du fagartikler, rapporter og en lang rekke videoer med noen av de ypperste foredragsholderne som er å oppdrive, fra Norge og utenlands. Benytt anledningen selv – og sørg for at kollegene dine får vite om, og aktivt tar i bruk denne muligheten.

De aller fleste norske virksomheter er medlem. Det betyr at hvis din virksomhet er medlem har absolutt alle ansatte tilgang til alt innhold. 

Slik går du frem:

  • Jeg har deltatt på HR Norges arrangementer eller har vært innlogget, men vet ikke hvordan jeg får tilgang:
    Gå til LOGG INN i toppmenyen, skriv inn e-postadressen din og trykk «Glemt passord», du vil motta en e-post med link til å generere eget passord.

  • Jeg er hovedkontakt og vil gjerne gi kollegene mine tilgang:
    Logg inn på Min side og legg til de kolleger du ønsker. Når den enkelte er registrert- kan hver enkelt gå til LOGG INN i toppmenyen, skriv inn sin e-postadressen og trykk «Glemt passord», og motta en e-post med link til å generere eget passord.
  • Jeg jobber i en virksomhet som er virksomhetsmedlem og har ikke logget inn før: Fyll inn skjemaet her og vi hjelper deg med å få tilgang.

Her kan du lese mer utfyllende om fordeler ved å være med i Norges største HR-nettverk (vi gjør oppmerksom på at de fysiske arrangementer de kommende ukene blir utsatt. Påmeldte deltakere kontaktes direkte).

Få med deg lanseringen av HR Lønnsrapport 2020 - som webinar. Meld deg på arrangementet på vanlig måte og vi vil kontakte deg i forkant av arrangementet slik at du får tilgang.

Nå kan du holde deg oppdatert via dagsaktuelle webcaster innen HR og ledelse.

Her er en liste over videoer – for at du skal ha noe å starte med:

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Relaterte saker

Nick Van Dam Video Thumb

HR teknologi

Building people capabilities in the digital age

Læring og utvikling er nøkkelen til å lykkes i det 21. århundret. Vi inviterte en av Europas ledende praktikere på feltet, Professor Nick van Dam, til et interaktivt møte for å gi oss det siste av trender og ledende praksis innen læring og utvikling. Gikk du glipp av medlemsmøtet kan du se det her.

Teo Haren Video Thumb

Kompetanseutvikling

Kreativitet – en kritisk kompetanse for fremtiden

Teo Härén er kreativitetsforfatter og har de siste 20 årene jobbet heltid med kreativitetsutvikling i mer enn 25 land. Med inspirerende eksempler, morsomme fakta og utfordrende spørsmål fikk han publikum på Kompetansedagene 2019 til å reflektere over sitt eget kreative potensial. Både på jobben, men også privat.

Forside Hru 2018 Thumb

Kompetanseutvikling

A need to develop interpersonal skills

The waves of digitalisation are still disrupting business, and many companies have come far in exploiting the possibilities digitalisation presents. However, one of the challenges identified by our 2018 HR study (see Figure), was not just digitalization, but the critical skills of the leaders and workers required to cooperate in new ways and with shifting business models.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!