Rita Mc Grath Toppbanner Ny 2

Dato: 3. oktober 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Konkurransefortrinnene som forsvant!

Vi har alle sett historien utspille seg. En virksomhet opplever fenomenal suksess, lederen profileres som et prakteksempel i media. Så, på en eller annen måte, støter virksomheten på problemer. Konkurrenter stjeler kunder, marginene krymper, investorer klager, ledere må gå og til slutt forsvinner virksomheten.

Rita McGrath, professor ved Columbia Business School, strategi- og innovasjonsekspert, er en av hovedtalerne på HR Forum 2018. Hun hevder at en grunnleggende årsak til dette er troen på vedvarende konkurransefordeler. Denne troen fører til selvtilfredshet, et internt fokus, tap av kundeengasjement og mindre innovasjon. I denne videoen får du noen smakebiter på tematikken.

 

HR Forum 2018


Rita McGrath
er en av hovedtalerne på HR Forum 2018. Dit kommer hun med foredraget "Discovery Driven Planning: Conquering Death by Spreadsheet" og workshopen "Catch a Wave: the New Strategy Playbook". Les mer om Rita McGrath her.Mer om Rita McGrath

Se flere videoer med henne her.
RITA GUNTHER MCGRATH - Hjemmeside
Aftenposten 17.09.2016: Rita McGrath: – Norge er som USA på 80-tallet

Relaterte saker

Fremtiden Hr

Nye forventninger til HR

Den amerikanske professoren Rita Gunther McGrath er kåret til en av verdens mest innflytelsesrike personer innen strategi og innovasjon. Hun har stor interesse for samfunnsutvikling og organisasjonsutvikling, og hvordan disse to virker sammen. I dette intervjuet forteller hun litt om de viktigste trendene hun mener vil påvirke HR i tiden som kommer.

Neil Jacobsohn Thumb

Neil Jacobsohn: Hvordan blomstre i en «perfekt storm»?

– Endringene som foregår i dag skjer i en skala og en fart verden aldri har sett før, starter han. – Det påvirker alt, individer, virksomheter – hele menneskeheten. Det er en «perfekt storm».

Morten Goodwin

Kunstig intelligens endrer HR-bransjen

Kunstig intelligens er så kraftig at selv komplekse kognitive oppgaver automatiseres. HR-bransjen er intet unntak. HR-bransjen vil om få år være ugjenkjennelig - mye skyldes kunstig intelligens.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!