HR-FORUM-WEB4

Skrevet av: Anne Lian

Ledelse, innovasjon og engasjement

HR Forum 2015 er åpnet for påmelding. Også i år byr vi på spennende foredragsholdere i verdensklasse. I tillegg får du unike nettverksmuligheter og dyktige fagfolk på kompetansetorget som kan gi deg siste nytt i «HR-verktøykassa».

Her presenterer vi noen av foredragsholderne som kommer til HR Forum 2015.

Vet du hva topplederen vil ha fra HR-direktøren?
Nic HolleyNick Holley, professor og direktør ved Henley Business School, sin siste forskning viser at topplederen egentlig ikke bryr seg om HR, de bryr seg om forretningsstrategien. De ønsker at HR bygger organisasjonens kapasiteter og utvikler mennesker som kan levere på forretningsstrategien. Topplederne mener HR må være med å bygge varige konkurransefortrinn, ha integritet og forstå businessen så de kan levere det som trengs.

Linus JonkmanFår du dine introverte medarbeidere til å blomstre?
«Introvert – Arbetslivets tysta revolution är här” i følge Linus Jonkman. På HR Forum forteller han deg hvordan du kan få dine introverte medarbeidere til å blomstre. Jonkman har erfaring innen ledelse, organisasjon og markedsføring og har skrevet seks bøker om ledelse. Bøkene berører myke tema, som er vanskelige i virksomheter. Boken «Introvert – den tysta revolutionen» ble årets HR bok i Sverige i 2013.


Har HR noe å lære av åpen innovasjon?
Georg von KroghGeorg von Krogh
, Professor i Strategisk Ledelse og Innovasjon ved ETH Zurich (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich) mener HR har mye å lære av IT-bransjen og Open Source – bevegelsen som er et dugnadsprosjekt hvor tusenvis av programmerere bidrar. Han er opptatt av og forsker på hvordan vanlige virksomheter kan nyttiggjøre seg åpen innovasjon. Les mer om hva dette innebærer i artikkelen «Hvordan kan HR nyttiggjøre seg åpen innovasjon og dugnadsånden fra «open source».

- Jeg gleder meg selv til å holde dette foredraget, sier von Krogh. - Forrige gang jeg holdt foredrag for HR Norge (i 2008, red. anm) hadde jeg utrolig mange gode samtaler med svært kompetente og kunnskapsrike HR-folk som imponerte meg med sin innsikt og inspirerte meg i min forskning.

- Georg von Krogh

Bjarte BognesBjarte Bognes, Vice President Performance Management Development, CFO Performance Management & Risk, Statoil kommer og snakker om hvordan de har jobbet med innovasjon i virksomhetsstyring og prestasjonsledelse i Statoil.


Vi ønsker deg velkommen til HR Forum 2015 – nasjonal møteplass for HR og ledelse.
Det hele går over to fulle dager 4.-5. november på Scandic Fornebu. Vi gleder oss til å gjenskape den gode stemningen fra de to dagene i november på Fornebu sist år. Du kan allerede nå sikre deg og dine kolleger plass på konferansen og hotellet, med rabattert deltagerpris.
Se program og påmelding her.

Utstiller i forbindelse med HR Forum 2015
Nå kan du sikre deg plass på kompetansetorget. Ønsker du å ha en utstillerplass under årets konferanse, ta kontakt med Kjetil Hovda for pris og mer informasjon: kjetil.hovda@hrnorge.no, mobil: 91595630.


Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!