Marianne Andreassen Hroffsek16 Scr

Produktivitetskommisjonen: Det går altfor sakte fremover i offentlig sektor

Her er Marianne Andreassen fra Produktivitetskommisjonen sitt foredrag i sin helhet. Marianne Andreassen er administrerende direktør i Lånekassen og medlem av Produktivitetskommisjonen. I dette forrykende foredraget snakker hun om status for norsk produktivitet. Det er ikke bare lystelig. Må ses!Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Relaterte saker

Hrtv Jan F Bernt Thumb

Arbeidsrett

Jan F. Bernt: Fremmedgjøring, detaljstyring og meningsløshet i forvaltningen

Professor Jan Fridthjof Bernt er skarp og klar i sin evaluering av hvordan det står til med norsk forvaltning i dag. Hør hva han har å si.

Marianne-Andreassen

HR Norges Lederpris 2017

HR Norge har siden 1989 delt ut HR Norges Lederpris, tidligere kjent som Kunsten å Lede. Formålet med prisen er å framheve sammenhengen mellom godt lederskap av mennesker og gode resultater for virksomhetene.

Lederprisen 2017

Møt vinneren av «Lederprisen 2017» på HR Forum

Lånekassen fikk i år nok en gang topplasseringen, blant myndighetsorganer i innbyggerundersøkelsen, på tilfredshet med tjenestene og er også best på tillit. Sist uke mottok Marianne Andreassen, toppleder i Lånekassen, HR Norges Lederpris 2017. Du kan høre mer om hva de har gjort og hvordan har de oppnådd topplasseringen 1. - 2. november på HR Forum 2017.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!