Hrn Jobbskifte Toppbanner Transp 2

Dato: 29. mars 2016

Hvem har skiftet jobb i det siste? På denne siden har vi fortløpende oppdateringer om nyansettelser og HR-folk som skifter jobb. Send gjerne tips til kommunikasjon@hrnorge.no.

Ny i jobben: Hamars nye HR-sjef

Hvem har byttet jobb i det siste?

Hamar kommune har fått ny HR- og organisasjonssjef. Følg med på (og tips oss) om hvem som går hvor i HR.

André Holen (foto fra LinkedIn)Ny HR- og organisasjonssjef i Hamar kommune

6. april 2016 - André Holen er ansatt som ny HR- og organisasjonssjef i Hamar kommune. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Oppfølgingsenheten Frisk AS.

«Holen blir en del av rådmannens ledergruppe og vil være en sentral person i omstillingen og utviklingen av Hamar kommune», skriver kommunen på sine nettsider. Han starter i sin nye jobb 1. september 2016.

Monica AuneFra adm dir i ALSO til HR-direktør i Ahlsell

29. mars 2016 - Monica Aune (48) tiltrer stillingen som direktør for HR-avdelingen i Ahlsell Norge AS fra 1. april 2016, skriver Ahlsell Norge i en pressemelding. Hun har mer enn 20 års erfaring fra databransjen og har de siste ni årene vært administrerende direktør for ALSO AS, Norges største IT-distributør med 70 ansatte og 2,3 milliarder i omsetning. Her har hun hatt hatt flere roller. Som adm dir har hun snudd selskapet fra underskudd til lønnsom vekst de siste tre år.

Siri Schmidt-HorrixFra EY til Boyden

8. mars 2016 - Etter nesten ti år som konsulent og leder i EY, har Siri Schmidt-Horix byttet bransje og tjenesteområde. Som partner i Boyden Norge vil hun fokusere på rekruttering og management assessments, med særlig fokus på bransjene professional services, energi, olje og gass og offentlig sektor.

Dermed har partnergruppen i Boyden fått en kvinne med på laget.

Marianne Reese Larsen

Fra Itera til Clas Ohlsson

1. mars 2016 - Marianne Reese Larsen blir HR-sjef i Clas Ohlson fra 7. mars 2016. Hun kommer fra stillingen som HR-sjef i Itera.

Marianne var den første HR-profilen vi presenterte i vår serie av intervjuer med HR-mennesker. Les artikkelen her: «Det beste (og verste) med jobben min er motstand»

Kathleen Mathisen

Fra DOF Subsea til Grieg Seafood

Kathleen Offman Mathisen er ansatt som ny global HR-direktør for Grieg Seafood. Hun skal lede selskapets HR-avdeling, gi strategisk veiledning og sikre at selskapet når sine målsettinger, ifølge en pressemelding gjengitt i Intrafish.no. Kathleen Mathisen kommer fra stillingen som HR-direktør i DOF Subsea.

Kathleen Mathisen var vår HR-profil den 2.12.15, se: Kathleen siktet mot å bli bioingeniør. Hun landet i oljen.


Tips oss gjerne om din nye jobb, eller om en kollega som har skiftet beite. Send en mail til kommunikasjon@hrnorge.no med ditt tips.

160222 Hrn Jobbmarked Hege

HR Jobbmarked

Her finner du en oversikt over ledige stillinger. Du kan også publisere ledige stillinger i vårt jobbmarked. For medlemmer er det gratis.

Les mer

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!