Bli Medlem 2

Dato: 15. april 2020

Skrevet av: HR Norge red.

Nysgjerrig på HR Norge? Her får du gratis prøvesmaking

HR Norge vokser. Dels fordi vi får flere medlemmer, men i enda større grad fordi stadig flere som jobber i en medlemsvirksomhet oppdager hva vi har å by på og skaffer seg passord. Slik kan man fylle hjemmekontor og permittering med kompetanseutvikling på høyt faglig nivå. Helt gratis.

De fleste store og mange mellomstore og små virksomheter i Norge er allerede medlem. Det betyr kanskje at også du kan få tilgang, selv om du ikke er klar over muligheten. Vil du ha mer informasjon? Kontakt oss på hrnorge@hrnorge.no så hjelper vi deg i gang. Nedenfor finner du to videoer og en rapport, som bare er smakebiter på hva som ligger tilgjengelig som medlemsfordeler.

Vi fyller på innholdet fortløpende. Er du interessert i å se hva annet som allerede er tilgjengelig kan du sjekke ut VIDEOER og RAPPORTER. I tillegg kommer alle artiklene som har en liten hengelås på seg. Nederst på siden finner du mer informasjon om medlemskap og hvordan du får tilgang.

Smaksprøve 1: Hvordan skape tilstrekkelig flyt i organisasjoner?
Her får du Kristin Skogen Lund sitt foredrag fra HR-forum 2019


Smaksprøve 2: Hvorfor skolekarakterer sier lite om hvordan du duger i arbeidslivet 
Her får du Rudi Myrvang sitt foredrag fra Rekrutteringsdagene 2019 


Smaksprøve 3: Webcast med juridiske råd om permittering
Dette er en helt ny webcast laget i samarbeid med vår juridiske partner SBDL. Som virksomhetsmedlem i HR Norge kan du få rådgivning gratis eller med god rabatt.
Les mer om våre rådgivningstilbud her.

I tiden som kommer vil vi presentere stadig nye webcasts om aktuelle temaer. Følg med på hrnorge.no

Rapport – Nordisk HR undersøkelse
HR Norge leverer noen av de beste undersøkelsene om norsk, nordisk og internasjonal HR. Her er den nordiske undersøkelsen vi presenterte tidligere år, utarbeidet i samarbeid med EY og våre nordiske søsterorganisasjoner.

Her får du presentert en kortversjon av hovedområdene Barrierer for endring og Organisering for endring av fagansvarlig i HR Norge, Ingvild Johnson

Slik får du tilgang til alle medlemsfordelene

  • Jeg har deltatt på HR Norges arrangementer eller har vært innlogget, men vet ikke hvordan jeg får tilgang: Gå til LOGG INN i toppmenyen, skriv inn e-postadressen din og trykk «Glemt passord», du vil motta en e-post med link til å generere eget passord.
  • Jeg er hovedkontakt og vil gjerne gi kollegene mine tilgang: Logg inn på Min side og legg til de kolleger du ønsker. Når den enkelte er registrert- kan hver enkelt gå til LOGG INN i toppmenyen, skrive inn e-postadressen sin og trykk «Glemt passord», og motta en e-post med link til å generere eget passord.
  • Jeg jobber i en virksomhet som er virksomhetsmedlem og har ikke logget inn før: Fyll inn skjemaet her og vi hjelper deg med å få tilgang.
  • Jeg vet ikke om jeg er medlem, men vil gjerne at dere sjekker: Send en e-post til hrnorge@hrnorge.no eller ring oss på tlf. 22 11 11 22

Her kan du lese mer utfyllende om fordeler ved å være med i Norges største HR-nettverk (vi gjør oppmerksom på at de fysiske arrangementer de kommende ukene blir utsatt. Påmeldte deltakere kontaktes direkte).

Grønn knapp bli medlem


Relaterte saker

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Prestasjonsledelse

Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

Pensjon Gabler Web Thumb

Ny medlemsfordel: Pensjonsrådgivning til HR Norge sine medlemmer

Nå kan virksomheter som er medlem i HR Norge få hjelp med virksomhetens pensjonsordninger. Den nye medlemsfordelen leveres i samarbeid med Gabler og består av to nivåer: I bunn ligger det gratis telefonrådgivning. Om man har behov for videre støtte, kan man kjøpe videre rådgivningstjenester med medlemsrabatt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!