kari-andersen-aml-video

Online medlemsmøte: Endringene i Arbeidsmiljøloven

Arbeidsmiljøloven (AML) fikk en gedigen overhaling i vår. Advokat Kari B. Andersen går gjennom de viktigste tingene du må være oppmerksom på i dette online medlemsmøtet (opptak).

HR Norge testet den 19. juni for første gang ut direktesending (strømming) av medlemsmøter. Da var det Sven Kinden Iversen som gikk gjennom rekrutteringsintervjuet.

25. august kjørte vi pilot to. Temaet denne gangen var endringene i AML.Også denne gangen fikk vi meget god hjelp av organisasjonen Econa, som lånte oss lokaler og utstyr.

Vi vil fortsette sendingene våre utover høsten, og snart med egen teknologi og i egne lokaler. Allerede den 11. september holder vi pilot tre hvor HR Norges Tone Rose Todalshaug går gjennom GELx - Global Leadership and Employee Index 2015 (tidligere kalt EEI).

Du kan melde deg på dette medlemsmøtet her.

Og her er Kari Andersen fra SBDL med endringene i AML:

2015-08-25 HR Norge - Endringene i AML Online medlemsmøte med Kari Andersen fra SBDL from HR Norge on Vimeo.

Opptak av HR Norges direktesendte medlemsmøte fra 25. august 2015. Foredragsholder er Kari B. Andersen fra SBDL, og temaet er endringene i Arbeidsmiljøloven. Dette er HR Norges andre pilot på direktesendte online medlemsmøter. Neste er 11. september. Disse pilotene er åpne og tilgjengelige for alle, men når vi starter ordinære sendinger i høst vil det være et medlemsgode.

Når våre tre åpne pilotsendinger av online medlemsmøter er over i september vil våre fremtidige sendinger kreve at du er medlem og logger deg inn for å se disse.
Benytt anledningen til å melde deg inn nå, det er halv pris på medlemskap ut året. Les mer om medlemskap her.

Relaterte saker

Kari Toppbanner

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten fra EU/EØS

Her kan du oppdatere deg på det viktigste som har skjedd innen arbeidsrett på EU/EØS-nivå som har betydning for deg som arbeidsgiver.

Arbeidsrett

Arbeidsrett

Bemanningsbransjen i hardt vær

Sommervarmen ga ingen nåde. I en fersk dom fra Stavanger tingrett slår retten fast at innleide har samme rett på bonus som fast ansatte. Siden det er bemanningsforetaket som betaler lønn, ble de sittende med regningen. Blir dommen stående kan den få store konsekvenser for bemanningsbransjen som arbeidsgiver og virksomheter som benytter innleide.

Arbeidsrett Dom

Arbeidsrett

Valgrett ved tap av AFP - premissene gir veiledning

Vi har mottatt Høyesteretts premisser for avgjørelsen om at tap av AFP-rettigheter ved virksomhetsoverdragelse ga Arbeidstaker valgrett til å bli i DNB Næringseiendom i stedet for å følge med i virksomhetsoverdragelsen.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!