kari-andersen-aml-video

Online medlemsmøte: Endringene i Arbeidsmiljøloven

Arbeidsmiljøloven (AML) fikk en gedigen overhaling i vår. Advokat Kari B. Andersen går gjennom de viktigste tingene du må være oppmerksom på i dette online medlemsmøtet (opptak).

HR Norge testet den 19. juni for første gang ut direktesending (strømming) av medlemsmøter. Da var det Sven Kinden Iversen som gikk gjennom rekrutteringsintervjuet.

25. august kjørte vi pilot to. Temaet denne gangen var endringene i AML.Også denne gangen fikk vi meget god hjelp av organisasjonen Econa, som lånte oss lokaler og utstyr.

Vi vil fortsette sendingene våre utover høsten, og snart med egen teknologi og i egne lokaler. Allerede den 11. september holder vi pilot tre hvor HR Norges Tone Rose Todalshaug går gjennom GELx - Global Leadership and Employee Index 2015 (tidligere kalt EEI).

Du kan melde deg på dette medlemsmøtet her.

Og her er Kari Andersen fra SBDL med endringene i AML:

2015-08-25 HR Norge - Endringene i AML Online medlemsmøte med Kari Andersen fra SBDL from HR Norge on Vimeo.

Opptak av HR Norges direktesendte medlemsmøte fra 25. august 2015. Foredragsholder er Kari B. Andersen fra SBDL, og temaet er endringene i Arbeidsmiljøloven. Dette er HR Norges andre pilot på direktesendte online medlemsmøter. Neste er 11. september. Disse pilotene er åpne og tilgjengelige for alle, men når vi starter ordinære sendinger i høst vil det være et medlemsgode.

Når våre tre åpne pilotsendinger av online medlemsmøter er over i september vil våre fremtidige sendinger kreve at du er medlem og logger deg inn for å se disse.
Benytt anledningen til å melde deg inn nå, det er halv pris på medlemskap ut året. Les mer om medlemskap her.

Relaterte saker

Kari Thomas Video

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør vi vite nå?

Gikk du glipp av Arbeidsrettskonferansen 2019 og foredraget om nyheter i arbeidsretten? Her får du en gjennomgang av ny lovgivning og rettspraksis, men fokus på hvordan endringene påvirker arbeidsgivers rettigheter og plikter.

Kariog Kristian

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør du vite nå

I vår hverdag som arbeidsrettsadvokater var 2019 preget av omorganiseringer med fokus på ny kompetanse, de nye lovreglene som begrenset adgang til bruk av tilkallingsvikarer, mange spørsmål om arbeidstid, reisetid og gjennomsnittsberegning av arbeidstid og som alltid arbeidskonflikter og sykefravær. Vi ser et fokus på vernebestemmelser og HMS og flere saker til Arbeidstilsynet.

Kariog Terje Fb

Arbeidsrett

Utvelgelse og ansiennitet ved nedbemanning

Mange virksomheter vurderer permittering og andre former for nedskalering, Her får du konkrete råd dersom også oppsigelser blir aktuelt

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!