Hr Tech 2019 Landingssiden

Dato: 31. oktober 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

Programmet for HR Tech 2019  lanseres i begynnelsen av desember. Her får du et glimt fra HR Tech 2018 hvor du kan høre Jenny Dearborn, Chief Learing Officer og Senior Vice President i SAP snakke om utfordringene rundt fremtidens arbeidsplasser og hva som trengs for å lykkes fremover. Hvordan du som leder effektivt kan støtte dine ansattes fremtidige suksess og hva HR kan gjøre for å forsikre seg at de ansatte forblir relevante når arbeidsplassen blir digital. Her får du seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på. 


Jenny Dearborn har skrevet boken Data Driven: How Performance Analytics Delivers Extraordinary Sales Results. Hun er ekspert innen Big Data og prediktiv analyse. Tidligere har hun blitt anerkjent som en av de 50 mest innflytelsesrike kvinne innen teknologi og i Fortune Most Powerful Women Network. Gjennom det amerikanske utenriksdepartementet er hun mentor for kvinnelige entreprenører i utviklingsland.

HR Tech 2019

Les mer om HR Tech 2019 og se program og påmelding her.Ønsker du å være utstiller på konferansen? Send mail til kjetil.hovda@hrnorge.no

Relaterte saker

Barry Flack Hvit 1850 Ny

Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

- Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

Ulrika Jonsson Microsoft 1850

Slik bidro HR til Microsofts digitale transformasjon

Da Satya Nadella overtok som toppleder i Microsoft i 2014 observerte han at «there´s something missing in Microsoft´s soul. Empathy». Mye har endret seg siden da. Ulrika Jonsson har vært en av pådriverne for gigantens transformasjon

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!