Hr Tech 2019 Landingssiden

Dato: 31. oktober 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

Programmet for HR Tech 2019  lanseres i begynnelsen av desember. Her får du et glimt fra HR Tech 2018 hvor du kan høre Jenny Dearborn, Chief Learing Officer og Senior Vice President i SAP snakke om utfordringene rundt fremtidens arbeidsplasser og hva som trengs for å lykkes fremover. Hvordan du som leder effektivt kan støtte dine ansattes fremtidige suksess og hva HR kan gjøre for å forsikre seg at de ansatte forblir relevante når arbeidsplassen blir digital. Her får du seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på. 


Jenny Dearborn har skrevet boken Data Driven: How Performance Analytics Delivers Extraordinary Sales Results. Hun er ekspert innen Big Data og prediktiv analyse. Tidligere har hun blitt anerkjent som en av de 50 mest innflytelsesrike kvinne innen teknologi og i Fortune Most Powerful Women Network. Gjennom det amerikanske utenriksdepartementet er hun mentor for kvinnelige entreprenører i utviklingsland.

HR Tech 2019

HR Tech 2019 er under utarbeiding og programmet kommer på hrnorge.no 4. desember.

Program og innhold til konferansen er under arbeid. Har du tips eller spørsmål? Send mail til hrnorge@hrnorge.no


Ønsker du å være utstiller på konferansen? Send mail til kjetil.hovda@hrnorge.no

Relaterte saker

Hr Treknologi

HR teknologi

HR har tre digitale utfordringer – hva innebærer det egentlig?

Vi er inne i en tid hvor vi ser at ny teknologi gir oss nye muligheter. Men til tross for dette har vi ikke evnet å ta ut de potensielle produktivitetsgevinstene. Hva er årsakene? Deloitte´s Global Human Capital Trends 2017 hevder at det koker ned til virksomhetenes strategier knyttet til humankapitalen.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Nordmenn Utakt Robot Thumb

Kompetanseutvikling

Kompetanseutvikling – behov, forventning og handling

Digitalisering, jobbautomatisering og endringer i ansattes forventninger er sentrale spørsmål som svært mange virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor. Hva betyr dette og hvordan skal vi håndtere det?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!