Silvija Seres Oppslag 3

Silvija og den fjerde revolusjonen

Sist Silvija Seres holdt foredrag for HR Norge sendte publikums evaluering henne høyere enn de eksponentielle grafene hun brukte for å forklare hvorfor tiden vi lever i er så disruptiv. Gikk du glipp av den fascinerende jugoslaverinnen på HR Forum har du sjansen igjen i januar.

Den da 18 år gamle Silvija Seres forlot et fremdeles kommunistisk Jugoslavia året før muren falt. Jenta som forlot Tito-landet var anti-kommunist, en tilnærmet ekstrem-liberaler.

Etter utdanning ved Insead og Oxford University og mange år som pendler mellom Norge og Silicon Valley, har hun snudd.

I dag snakker hun varmt og omsorgsfullt om de sosialist-kapitalistiske verdiene som kjennetegner Norge og andre nordiske land.

Og hun er opptatt av at disse verdiene ikke skal gå tapt i den fjerde industrielle revolusjon.

Den klare og faktabaserte fremstillingen av hvordan teknologiutviklingen påvirker oss, kombinert med den inderlige oppfordringen om å ta vare på våre verdier når den fjerde industrielle revolusjon ruller over oss, ble meget godt mottatt av storsalen på HR Forum i november.


I følge evalueringsskjemaene var hennes presentasjon helt i toppskjiktet blant de mange fremragende foredragsholderne som entret scenen etter tur.

Det er bra.

Og enda bedre er det at du i denne videoen kan få møte Silvija Seres og få en kortversjon av budskapet.

Og aller best: Deltakere på HR-konferansen for offentlig sektor i januar har et nytt foredrag om Silvia og den fjerde industrielle revolusjon å se frem til.

Eller grue seg til.

For denne kvinnen har klare og tøffe meldinger.

Her er Silvija Seres:Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2017 Siste

Møt Silvija Seres

Silvija Seres fremragende fremstilling av hvordan den teknologiske utviklingen nå skaper den fjerde industrielle revolusjon kan du høre på HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer i januar.

Relaterte saker

Robot Vanne Blomster

HR teknologi

Roboter – og jobbene vi elsker å hate

Når vi tenker på arbeid gjør vi det ofte innenfor rammen av yrkene vi har. Du er en programmerer, en konsulent eller en advokat. Men når vi definerer oss selv med utgangspunkt i bestemte jobber gjør vi det unødvendig vanskelig å endre oss i takt med at arbeidet gjør det. Samtidig blir ny teknologi, som kunstig intelligens og roboter, mer truende enn de trenger å være.

Silvija Seres Hrf

Utvikling av ansatte i en høyteknologisk fremtid

Noen sier at kunstig intelligens (AI) blir den siste teknologien vi mennesker skaper, og at alt annet blir skapt videre av AI. Den vil i alle fall endre arbeidslivet på en måte ingen andre teknologier tidligere har gjort.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!