Silvija Seres Oppslag 3

Silvija og den fjerde revolusjonen

Sist Silvija Seres holdt foredrag for HR Norge sendte publikums evaluering henne høyere enn de eksponentielle grafene hun brukte for å forklare hvorfor tiden vi lever i er så disruptiv. Gikk du glipp av den fascinerende jugoslaverinnen på HR Forum har du sjansen igjen i januar.

Den da 18 år gamle Silvija Seres forlot et fremdeles kommunistisk Jugoslavia året før muren falt. Jenta som forlot Tito-landet var anti-kommunist, en tilnærmet ekstrem-liberaler.

Etter utdanning ved Insead og Oxford University og mange år som pendler mellom Norge og Silicon Valley, har hun snudd.

I dag snakker hun varmt og omsorgsfullt om de sosialist-kapitalistiske verdiene som kjennetegner Norge og andre nordiske land.

Og hun er opptatt av at disse verdiene ikke skal gå tapt i den fjerde industrielle revolusjon.

Den klare og faktabaserte fremstillingen av hvordan teknologiutviklingen påvirker oss, kombinert med den inderlige oppfordringen om å ta vare på våre verdier når den fjerde industrielle revolusjon ruller over oss, ble meget godt mottatt av storsalen på HR Forum i november.


I følge evalueringsskjemaene var hennes presentasjon helt i toppskjiktet blant de mange fremragende foredragsholderne som entret scenen etter tur.

Det er bra.

Og enda bedre er det at du i denne videoen kan få møte Silvija Seres og få en kortversjon av budskapet.

Og aller best: Deltakere på HR-konferansen for offentlig sektor i januar har et nytt foredrag om Silvia og den fjerde industrielle revolusjon å se frem til.

Eller grue seg til.

For denne kvinnen har klare og tøffe meldinger.

Her er Silvija Seres:Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2017 Siste

Møt Silvija Seres

Silvija Seres fremragende fremstilling av hvordan den teknologiske utviklingen nå skaper den fjerde industrielle revolusjon kan du høre på HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer i januar.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!