Deep Thoughts Ccby20 Flickr Claudio Matsuoka Toppbanner

Dato: 29. juni 2016

Skrevet av: Paal Leveraas

​Studentsommer? Det er nå du skal tenke de lange tankene

I fjor arrangerte HR Norge for første gang en essaykonkurranse for HR-studenter. Vinneren fikk delta på, og ble presentert på vår flaggskipkonferanse HR Forum. Snart utlyser vi årets konkurranse, og kanskje det blir du som står på scenen på HR Forum som beste essayist i november?

Mats Kjelvik BergDet var Mats Kjelvik Berg sitt essay om talenthåndtering fra start til mål som ble kåret til det beste bidraget blant de mange svarene som ble levert inn i fjor. Juryen hadde en vanskelig jobb, for det var mange flotte essay i bunken.

— Det var veldig moro å vinne, forteller Mats. — Det ga meg oppmerksomhet , og det at jeg traff så godt i forhold til konkurransen ga meg en følelse av at jeg forstår fagområdet. Jeg fikk mye ut av å være med på HR Forum, både gjennom foredrag og å møte og snakke med flinke HR-folk.

Tema for årets konkurranse er klart, men vi holder det foreløpig hemmelig. Det vi kan si så langt er at det blir et tema hvor du utfordres på virkelig store perspektiver med alt det gir deg av muligheter til å utfolde kreativitet og fremsyn.

Så mens du nyter sommerferien, fang alle lange tanker om HR-faget som måtte komme drivende forbi. Kanskje de kan modnes og blomstre nok til at de gir deg gratisplass på årets viktigste HR-konferanse?

Konkurransen utlyses den 15. august, og de tre beste bidragene inviteres til HR Forum.

Følg med på hrnorge.no og vår Facebook-side for mer informasjon i august.


Foto "Deep thoughts": Claudio Matsuoka (Flickr CC BY 2.0)

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!