Tove Selnes Toppbanner

Styreleder Tove Selnes: Velkommen til årsmøte i HR Norge

24. april er det årsmøte i HR Norge. Styreleder Tove Selnes ønsker velkommen.


- HR Norge er børs og katedral, sier HR Norges styreleder Tove Selnes. - Vi er not for profit, men vi er også not for loss.

Økonomisk ble 2016 et godt år for HR Norge. Etter et lite underskudd i 2015 ble det kuttet kostnader, men omsetningen ble opprettholdt. I 2016 leverte derfor organisasjonen igjen sorte tall.

Det skjer mye i og rundt HR Norge. Aktiviteten er stor. Nesten hver eneste arbeidsdag foregår det ting i regi av organisasjonen, det være seg kurs, konferanser, nettverksmøter, medlemsmøter, HR Akademiet eller annet. Via nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier og andre kanaler formidles det både nyheter og faglig stoff til medlemmer og andre som er opptatt av god HR.

- Mye av det vi leverer er i europeisk toppklasse, sier Tove Selnes. - Vi ser til andre og lærer hele tiden. Vi skal også være stolt over at andre ser til oss, ikke bare i Norge, men internasjonalt. Vi er tett på forskningen, både hjemme og ute.

I dag er det 18 ansatte i HR Norge. Det relativt lave tallet forsterkes av et stort engasjement fra medlemmer og samarbeidspartnere.

Det skjer mye også i 2017. En viktig milepæl var etableringen av HR Norge Vest, som er blitt behørig markert og notert, også i media.

Mindre kjent er det at HR Norge den 1. juni flytter inn i nye, tidsmessige lokaler i Akersgata i Oslo. I den anledning justeres driftskonseptet slik at ressurser kan frigjøres til å levere enda mer og enda bedre.

Vi oppfordrer medlemmer til å komme på årsmøtet, som innledes med et faglig medlemsmøte ledet av Thomas Braut Svendsen som er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL).

Tove Selnes Li

Årsmøte 2017

Les mer og meld deg på årsmøtet, oppfordrer styreleder Tove Selnes. Les mer og meld deg på via denne linken.

Les mer

Relaterte saker

Webcast Thumb

HR Norge på nye plattformer – årsmøter, konferanser og kurs utsettes

Hele Norge stiller opp i dugnaden for å begrense skaden av Korona. Det betyr selvsagt også at det ikke blir fysiske møteplasser i HR Norge-regi i tiden fremover. Til gjengjeld satser vi på å levere nytte gjennom medlemsmøter på web, webcasts, webkonferanser og selvsagt som alltid medlemsrådgivning på e-post og telefon.

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!