Tove Selnes Toppbanner

Styreleder Tove Selnes: Velkommen til årsmøte i HR Norge

24. april er det årsmøte i HR Norge. Styreleder Tove Selnes ønsker velkommen.


- HR Norge er børs og katedral, sier HR Norges styreleder Tove Selnes. - Vi er not for profit, men vi er også not for loss.

Økonomisk ble 2016 et godt år for HR Norge. Etter et lite underskudd i 2015 ble det kuttet kostnader, men omsetningen ble opprettholdt. I 2016 leverte derfor organisasjonen igjen sorte tall.

Det skjer mye i og rundt HR Norge. Aktiviteten er stor. Nesten hver eneste arbeidsdag foregår det ting i regi av organisasjonen, det være seg kurs, konferanser, nettverksmøter, medlemsmøter, HR Akademiet eller annet. Via nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier og andre kanaler formidles det både nyheter og faglig stoff til medlemmer og andre som er opptatt av god HR.

- Mye av det vi leverer er i europeisk toppklasse, sier Tove Selnes. - Vi ser til andre og lærer hele tiden. Vi skal også være stolt over at andre ser til oss, ikke bare i Norge, men internasjonalt. Vi er tett på forskningen, både hjemme og ute.

I dag er det 18 ansatte i HR Norge. Det relativt lave tallet forsterkes av et stort engasjement fra medlemmer og samarbeidspartnere.

Det skjer mye også i 2017. En viktig milepæl var etableringen av HR Norge Vest, som er blitt behørig markert og notert, også i media.

Mindre kjent er det at HR Norge den 1. juni flytter inn i nye, tidsmessige lokaler i Akersgata i Oslo. I den anledning justeres driftskonseptet slik at ressurser kan frigjøres til å levere enda mer og enda bedre.

Vi oppfordrer medlemmer til å komme på årsmøtet, som innledes med et faglig medlemsmøte ledet av Thomas Braut Svendsen som er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL).

Tove Selnes Li

Årsmøte 2017

Les mer og meld deg på årsmøtet, oppfordrer styreleder Tove Selnes. Les mer og meld deg på via denne linken.

Les mer

Relaterte saker

Puslespill Facebook

HR Norges Årsmøte 2018

#MeToo, Omstilling, TV2 – og for øvrig et meget godt år for HR Norge

Samya Halim Oppslag 3

HR Norges HR-profiler

Samya Halim (31) leder 200 oljearbeidere: — «Annerledes» er livet mitt i et nøtteskall

– Jeg har aldri vært med i et styre før, så dette blir nytt for meg, forteller HR Norges nye styremedlem Samya Halim. Samya er ikke norsk, hun er ung, hun er kvinne. Mangfold helt etter boka, altså. Dessuten er hun sjefen til 200 av de tøffeste folka i olja. Her er månedens HR-profil.

Puslespill Nyhetsbrev

Hva kan du som medlem forvente av HR Norge fremover?

HR Norge satser i utvalgte regioner. Mer skal tilbys digitalt og mange flere skal få tilgang til alt som utvikles og publiseres for medlemmer på nettsidene. I tillegg skal vi bli tydeligere i samfunnsdebatten. I bunn av alt ligger det at vi skal vi forbedre oss på områder medlemmene kjenner oss fra før og hvor vi allerede er gode.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!