Bli Medlem 2

Dato: 12. august 2019

Skrevet av: Anne Lian

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

MEDLEMSMØTER

Nå er det mye spennende tematikk på gang og som medlem får du delta gratis på medlemsmøter. Det er lagt ut flere nye medlemsmøter med variert tematikk for høsten: Ta en titt i kalenderen og se om det er noe du trenger av påfyll.

RÅDGIVNING – GRATIS FOR VIRKSOMHETSMEDLEMMER

Som virksomhetsmedlem kan du ringe oss og få råd og tips innen ulike HR-faglige områder. Det kan være spørsmål knyttet til HR-strategi, rekruttering, kompetanse, endring, måling og analyse, teknologi, kultur, organisasjon og ledelse. Kontakt oss på telefon 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no så hjelper vi deg videre.

Rabatt på advokattjenester fra SBDL

I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime som i dag er gratis nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål. Les mer om denne fordelen her.

Pensjonsrådgivning til HR Norge sine medlemmer

Nå kan virksomheter som er medlem i HR Norge få hjelp med virksomhetens pensjonsordninger. Den nye medlemsfordelen leveres i samarbeid med Gabler og består av to nivåer: I bunn ligger det gratis telefonrådgivning. Om man har behov for videre støtte, kan man kjøpe videre rådgivningstjenester med medlemsrabatt.

Som virksomhetsmedlem kan du ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg eller vite hvem som kan hjelpe deg videre når det er mest riktig. Les mer om rådgivningen her.

NETTVERK

Som deltaker i et fagnettverk får du god anledning til å diskutere egne og andre virksomheters utfordringer. Du er med i et levende nettverk hvor det utveksles kunnskap, verktøy og erfaringer. Deltakerne bestemmer i fellesskap innhold og fokus på de ulike samlingene. Her får du mulighet til å påvirke retning slik at det blir relevant for deg.

For at nettverket skal gi best mulig utbytte for deg som deltaker legger vi vekt på at nivået, erfaringen og utfordringene blant nettverksdeltakerne står godt til hverandre. HR Norge administrerer, fasiliterer og bistår med generell støtte til alle møtene.

Oppstart av nye nettverk høsten 2019: 

Fagnettverk innen arbeidsrett for statlig sektor 2019/20Fagnettverk innen arbeidsrett for privat sektor 2019/20Fagnettverk innen Ny i HR-rollen 2019

KOMPETANSETILBUD

Våre kompetansetilbud spenner seg fra konferanser med fokus på trender, strategi og ledelse til rene fagkonferanser, kurs på forskjellige nivå og mulighet for studiepoeng på HR Akademiet hvor du kan ta en årsenhet i HR. Alle med medlemskap får prisfordel og kan delta til medlemspris. Se oversikt over kompetansetilbud her.

KOMPETANSETILBUD TILPASSET DIN VIRKSOMHET

Mange av kursene våre egner seg veldig godt til å bli gjennomført internt i en virksomhet. Det samme gjelder de ulike studieenhetene på HR Akademiet. På den måten kan vi tilpasse tilbudet vårt ut fra behovene din virksomhet har. I andre sammenhenger kan vi bidra med foredrag innen ulike HR-tema.  Les mer om bedriftsinterne kurs og foredrag her.

MEDLEMSKAP

Er din virksomhet medlem kan alle i virksomheten benytte seg av alt fagstoffet på hrnorge.no. Del gjerne dette internt. Mange kontakter rundt i virksomhetene har tatt oss i bruk, men ikke alle har kommet i gang ennå. Vi tror tilbudene kan ha stor relevans både for HR, for ledere med personalansvar og andre interesserte.

Er dere virksomhetsmedlem er det lurt å dele dette med kolleger rundt deg som kan ha nytte av medlemsfordelene som et virksomhetsmedlemskap gir. Her kan du registrere deg som tilleggskontakt og få tilgang.  

Vi synes det er fantastisk å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Ta gjerne kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22 hvis du lurer på noe rundt ditt medlemskap.

Medlemsservice på tvers av landegrenser Dersom du er virksomhetsmedlem, har spørsmål om HR-relevante forhold i andre europeiske land og ikke selv har HR-ressurser i landet, kan du sende en mail til hrnorge@hrnorge.no eller ringe vårt sentralbord på tlf. 22 11 11 22. Vi vil så kunne koble deg til vår «søster» i det aktuelle landet – fra Tyrkia i sydøst til Island i nordvest – for hjelp. Merk at den faglige kapasiteten og tilbudet vil variere fra land til land. Her kan du lese mer om denne fordelen.

Oversikt over medlemskap og fordeler:


Relaterte saker

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Prestasjonsledelse

Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!