Hrtv Toppbanner Kompetansetorget

Tre tips når du skal velge HR-teknologi

Her er tre tips fra en av norsk HRs mest erfarne HR-teknologer, Avtar S. Jasser i CatalystOne.

Avtar S. Jasser, gründer av og administrerende direktør i CatalystOne, har mer førstehåndserfaring enn de andre når det gjelder HR-teknologi. Selskapet han startet for 15 år siden har fått en sterk posisjon innen feltet, både i Norge og internasjonalt.

I denne ca 3 minutter lange videoen deler Jasser tips om hvordan du skal velge HR-teknologi. Han fokuserer på tre ting:

  1. Velg teknologi som skaper god brukeropplevelse. Mange ambisiøse systemer støver ned, ikke fordi de ikke gjør de rette tingene, men fordi de ikke gir en god brukeropplevelse. Det er mye å lære av aktører som Facebook og FINN.no. Innhold og brukeropplevelse er viktigere enn brukergrensenitt.
  2. Jobb kontinuerlig med å utvikle dine prosesser. En fersk undersøkelse viser at organisasjoner som jobber kontinuerlig med utvikling av sine prosesser oppnår dobbelt så høy verdi av sine IT-investeringer som andre.
  3. Velg en leverandør som du kan samarbeide godt med. Du sitter på nøkkelen, men du er avhengig av en leverandør som er din medspiller og partner, og som du kan samarbeide godt med.


Denne videoen er en del av en serie utstillerpresentasjoner i forbindelse med konferansen HR Tech 2016 som arrangeres på Scandic Fornebu den 10.-11. februar. Videoen er produsert med støtte fra leverandøren.

HR Tech 2016 robot menneske

HR Tech 2016

CatalystOne er en av mange utstillere på HR Tech 2016. Les mer om programmet for denne konferansen her.

Relaterte saker

Sikkerhet Ny 1

HR teknologi

Ikke la kriminelle få tilgang til sensitive HR-data

Tror du at hackere er mistilpassede fjortiser med hettegenser som snoker rundt i nettets mørke kroker og bryter seg inn i virksomhetens datasystem for moro skyld? Tro om igjen.

Hr Tech Artikkel Thumb

HR teknologi

Dette lærte vi på HR Tech 2019

Ny teknologi er i ferd med å få solid fotfeste, også innen HR. Det finnes løsninger for rekruttering, lederstøtte, kompetanseutvikling og mye mer. I tillegg får vi teknologidrevet kunnskap der vi er, når vi trenger det, gjennom ressurser fra apper, YouTube, TED og de beste universitetene i verden over MOOCs.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!