Hrtv Toppbanner Kompetansetorget

Tre tips når du skal velge HR-teknologi

Her er tre tips fra en av norsk HRs mest erfarne HR-teknologer, Avtar S. Jasser i CatalystOne.

Avtar S. Jasser, gründer av og administrerende direktør i CatalystOne, har mer førstehåndserfaring enn de andre når det gjelder HR-teknologi. Selskapet han startet for 15 år siden har fått en sterk posisjon innen feltet, både i Norge og internasjonalt.

I denne ca 3 minutter lange videoen deler Jasser tips om hvordan du skal velge HR-teknologi. Han fokuserer på tre ting:

  1. Velg teknologi som skaper god brukeropplevelse. Mange ambisiøse systemer støver ned, ikke fordi de ikke gjør de rette tingene, men fordi de ikke gir en god brukeropplevelse. Det er mye å lære av aktører som Facebook og FINN.no. Innhold og brukeropplevelse er viktigere enn brukergrensenitt.
  2. Jobb kontinuerlig med å utvikle dine prosesser. En fersk undersøkelse viser at organisasjoner som jobber kontinuerlig med utvikling av sine prosesser oppnår dobbelt så høy verdi av sine IT-investeringer som andre.
  3. Velg en leverandør som du kan samarbeide godt med. Du sitter på nøkkelen, men du er avhengig av en leverandør som er din medspiller og partner, og som du kan samarbeide godt med.


Denne videoen er en del av en serie utstillerpresentasjoner i forbindelse med konferansen HR Tech 2016 som arrangeres på Scandic Fornebu den 10.-11. februar. Videoen er produsert med støtte fra leverandøren.

HR Tech 2016 robot menneske

HR Tech 2016

CatalystOne er en av mange utstillere på HR Tech 2016. Les mer om programmet for denne konferansen her.

Relaterte saker

Barry Flack Hvit 1850 Ny

Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

- Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!