Dato: 30. mars 2016

Skrevet av: Paal Leveraas

Vil du være med å bestemme hvordan HR Norge tilpasser seg «den nye normalen»?

HR Norges styreleder Tove Selnes, til daglig HR-direktør i Storebrand, leder årsmøtet i HR Norge den 20. april. Her er hennes tanker om året som gikk, tidene vi er inne i og hvordan kursen kan justeres fremover.


Den 20. april er det årsmøte i HR Norge. Det for hele Norge turbulente året 2015 har satt sitt preg også på HR-faget, og hele Norges HR-organisasjon har endret kurs for å justere seg og medlemstilbudet til «den nye normalen».

Noen av kursendringene skal årsmøtet godkjenne, og vi oppfordrer alle medlemmer til å møte på denne viktige arenaen.

Som en ekstra godbit får du møte og lære av Nick Holley i forkant av årsmøtet.

I videoen kan du høre litt om hva styreleder Tove Selnes, til daglig HR-direktør i Storebrand, tenker etter 2015 og på vei mot annen halvdel av 2016.

Årsmøte og medlemsmøte 2016

Årsmøtet 2016 skal ta stilling til viktige endringer i HR Norges organisasjon. Ikke la anledningen gå fra deg til å la din stemme bli hørt - og telt. I forkant av møtet snakker Nick Holley om performance management.

Relaterte saker

Webcast Thumb

HR Norge på nye plattformer – årsmøter, konferanser og kurs utsettes

Hele Norge stiller opp i dugnaden for å begrense skaden av Korona. Det betyr selvsagt også at det ikke blir fysiske møteplasser i HR Norge-regi i tiden fremover. Til gjengjeld satser vi på å levere nytte gjennom medlemsmøter på web, webcasts, webkonferanser og selvsagt som alltid medlemsrådgivning på e-post og telefon.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!