Lonnsrapport 2018 Toppbilde

HR Lønnsrapport 2018

Nå lanseres HR Lønnsrapport 2018. Årets rapport har som utgangspunkt lønnsdata fra nesten 1200 HR-stillinger i privat sektor, med oppdatert informasjon om hvordan disse avlønnes.

Dette er tolvte året HR Lønnsrapport gis ut i samarbeid med Korn Ferry Hay Group som har den største databasen på HR stillinger i Norge. Tallene er basert på reelle tall innhentet i juli 2017 for over 200 virksomheter (ikke egenrapportering av tall fra ansatte).

Rapporten gir også veiledning i hvordan man bygger god systematikk og prosedyrerettferdighet i lønnsdannelsen, og rapporten er delt inn i to deler. Den første delen består av bakgrunnsinformasjon om statistikken og den andre delen legger frem tall og tabeller med sammenligninger av lønnsforhold innen HR i Norge. I årets rapport inneholder blant annet følgende tallmateriale:

  • Grunnlønn for HR-stillinger
  • Bruk av bonus for ulike stillingsnivåer innen HR
  • Kjønnsforskjeller innen lønn og sammensetning i HR-avdelingene
  • Forskjellene mellom Norske og Internasjonale virksomheter
  • Indre logiske sammenhenger - avlønning av HR i forhold til andre funksjoner i virksomheten
  • Struktur på den økonomiske belønningspakken
  • Bilordninger

Her kan du laste ned HR Lønnsrapport 2018 

Ønsker du å laste ned rapporten må du være medlem i HR Norge. Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan du logge inn. Er du ny bruker logg inn med brukernavn som er e-postadressen din og klikk «glemt passord». Får du forsatt ikke tilgang, kontakt oss på e-post hrnorge@hrnorge.no 

Forside Lonnsrapport 2018

Rapport

HR Lønnsrapport 2018

Tallene i rapporten er basert på reelle tall innhentet i juli 2017 for over 200 virksomheter.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!