HR-undersøkelsen

Forside Hru 2018 Thumb

HR-undersøkelsen

Lansering av rapporten «HR-undersøkelsen 2018»

I samarbeid med EY har vi gleden av å lansere «HR-undersøkelsen 2018». Rapporten tar for seg dilemmaer knyttet til kompetanseutvikling, oppfølgning av nøkkelpersoner, kontrollmekanismer, samt standardisering av HR-prosesser.

Hr Undersøkelsen 2017 Toppbanner1

HR-undersøkelsen

Lansering HR-undersøkelsen 2017- HR’s syn på fremtidige organisatoriske utfordringer og muligheter

I de siste årene har mange gått fra å prate om den raske teknologiske utviklingen til å gjøre noe med det. Det har dukket opp nye buzzwords, og pressen er full av artikler som enten svartmaler eller rosemaler «fremtidens arbeidsliv». Får vi det enklere? Blir arbeidsplasser borte? Og kommer dette til å skje brått og voldsomt eller mer jevnt og trutt?

HRU15-thumb

HR-undersøkelsen

HR-undersøkelsen 2015 – HRs rolle i endringsprosesser

Når året 2015 går mot slutten ser vi tilbake på et år der de fleste virksomheter har opplevd å seile i urolig farvann med tiltagende motvind. Endringer i rammevilkår har kommet inn i de fleste sektorer og bransjer, og mange virksomheter har opplevd det vi kaller brudd. Det vil si en brå organisatorisk endring i motsetning til det kontinuerlige endringsarbeidet mange har lagt opp til.

HR-undersokelsen-2014-450x300

HR-undersøkelsen

HR-undersøkelsen 2014: HR ikke helt på linje med linjen

HR-folk og linjeledere er ikke enige i hva som er det viktigste HR kan bidra med i årene som kommer. HR-folk vil jobbe strategisk, men linjen ønsker at de skal fokusere mer på det administrative.

HRU thumb

HR-undersøkelsen

Lansering av HR-undersøkelsen 2013

Årets tema for HR-undersøkelsen har truffet en nerve, skal vi dømme etter fullsatte saler på presentasjonene. Nå er EVP på alles lepper.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!