Landingssider Nord Vest

HR Norge Nordvest

Region Nordvest, med base i Ålesund, er opptatt av å sette aktuelle tema på agendaen. Vår ambisjon er å gi våre medlemmer nyheter og trender innen HR-området og legge til rette for nettverksbygging. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre medlemmer. Våre medlemmer representerer et bredt spekter av yrker i privat og offentlig sektor i Nordvest, fra enkeltmedlemmer til større virksomheter.

Det å møtes fysisk, knytte nettverk og få kompetansepåfyll ansikt-til-ansikt er svært viktig.  Vi er derfor opptatt av å skape lokale møteplasser, legge til rette for nettverksbygging og dra nytte av erfaringer andre sitter med.

For våre medlemmer tilrettelegger vi for utvikling av både faglig og sosialt nettverk. Vi lager medlemsmøter med tema som er dagsaktuelle lokalt, men som også gir innblikk i det som skjer både utenfor regionen og utenfor Norge.

I tillegg settes det opp aktuelle kurs, presentasjoner av HR Norge sine undersøkelser og rapporter, samt ønske om å tilby en lokal konferanse hvert år.

Ønsker du mer informasjon om oss, er det bare å ta kontakt på epost: hrnorgenordvest@hrnorge.no

Styre Nordvest

Fra venstre: Anders Godø, Anne Gunn Mostad, Anne Holstad, Lene Flem Debess, Else Karin Æsøy. Ikke tilstede: Roar Reiten.

Bli medlem  Som medlem i HR Norge har du gratis tilgang til våre medlemsmøter og mulighet til å delta i nettverksgrupper som er relevante for dine utviklingsområder. Les mer om medlemskap her.

Nyhetsbrev Meld deg på HR Norges nyhetsbrev og få informasjon om hva som skjer. Her får du også invitasjoner til våre lokale arrangement, i tillegg til alt det HR Norge tilbyr alle medlemmer. Se alle våre kompetansetilbud her.

Styre HR Norge Nordvest

Kontaktinformasjon til styremedlemmer i HR Norge Nordvest

Les mer
Mina Soli

Medlemsmøte: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry presenterer sin årlige lønnsrapport! Etter presentasjon av Lønnsrapporten avholdes Årsmøte i HR Norge Nordvest

Artikler HR Norge Nordvest

Artikler om og av personer i regionen

Les mer