Hrn Vest Toppbanner

HR Norge Vest

Region Vest, med base i Bergen, er opptatt av å sette aktuelle tema på agendaen. Vår ambisjon er å gi våre medlemmer nyheter og trender innen HR-området og legge til rette for nettverksbygging. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre medlemmer. Våre medlemmer representerer et bredt spekter av yrker i privat og offentlig sektor i Vest, fra enkeltmedlemmer til større virksomheter.

Det å møtes fysisk, knytte nettverk og få kompetansepåfyll ansikt-til-ansikt er svært viktig.  Vi er derfor opptatt av å skape lokale møteplasser, legge til rette for nettverksbygging og dra nytte av erfaringer andre sitter med.

For våre medlemmer tilrettelegger vi for utvikling av både faglig og sosialt nettverk. Vi lager medlemsmøter med tema som er dagsaktuelle lokalt, men som også gir innblikk i det som skjer både utenfor regionen og utenfor Norge.

I tillegg settes det opp aktuelle kurs, presentasjoner av HR Norge sine undersøkelser og rapporter, samt ønske om å tilby en lokal konferanse hvert år.

Ønsker du mer informasjon om oss, er det bare å ta kontakt på epost: hrnorgevest@hrnorge.no

Styre Vest 2019

Styre i HR Norge Vest: Johnny Færøy, Bente Bratland, Maren Fosse Matthys, Kathleen Mathisen. Henning Hauso var ikke tilstede da bildet ble tatt

Bli medlem  Som medlem i HR Norge har du gratis tilgang til våre medlemsmøter og mulighet til å delta i nettverksgrupper som er relevante for dine utviklingsområder. Les mer om medlemskap her.

Nyhetsbrev Meld deg på HR Norges nyhetsbrev og få informasjon om hva som skjer. Her får du også invitasjoner til våre lokale arrangement, i tillegg til alt det HR Norge tilbyr alle medlemmer. Se alle våre kompetansetilbud her.

Styre HR Norge Vest

Kontaktinformasjon til styremedlemmer i HR Norge Vest

Les mer
Eva Drageset

MEDLEMSMØTE: Oppsigelser, stillingsvern og rekruttering: Kompetansekveld med HR Norge Vest

Få med deg innsiktsfulle innslag om stillingsvernet i arbeidsretten når ansattforholdet ikke fungerer, og hvordan du går frem for å sikre at riktig person ansettes så du står bedre rustet mot konkurrentene.

Mina Soli

MEDLEMSMØTE: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry presenterer sin årlige lønnsrapport!