Årsmøte 2018 HR Norge Vest

10
apr

Medlemsmøte - Bergen

16:30 - 19:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 9.04.2018 10:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  NAV Forvaltning Bergen

  Adresse: C. Sundts gate 29, 5004, Bergen

  NAV Forvaltning Bergen - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  HR Norge Vest inviterer til årsmøte med faglig foredrag, mingling og nettverksbygging.

  Program:

  1600: Registrering og mingling

  1630: Fremtidens arbeidsliv v/Even Bolstad

  1800: Årsmøte HR Norge Vest v/Kathleen O. Mathisen og Even Bolstad

  1900: Slutt

  HR Norge sin regionale organisasjon er i støpeskjeen og nåværende styre har funksjonsperiode frem til april neste år. Det vil derfor ikke bli foretatt valg på dette årsmøtet.


  Alle medlemmer og ansatte i virksomheter som er medlem av HR Norge ønskes hjertelig velkommen.

  Fremtidens Arbeidsliv 

  Det nye arbeidslivet utfordrer oss. Driverne er globalisering og demografiske skifter som faller sammen med hva som ofte omtales som den fjerde industrielle revolusjon. Nye former for «smidige» organisasjoner trer frem, nye jobber vokser frem samtidig som gamle enten forsvinner eller endres.  

  Norge er verdensmester i tillit, har høy produktivitet og er helt i toppen av de fleste internasjonale rankinger innenfor arbeids- og næringsliv. Vi er vant til selv å ha styring på egne rammebetingelser og kan se tilbake på en tid med historisk høy velferdsvekst.  

  Hvilke utfordringer står vi overfor – storsamfunn, den enkelte virksomhet og deres ansatte? Hva er dilemmaene? Hva blir HR sin rolle i fremtiden?

  Even Bolstad, daglig leder i HR Norge


  HR Norge Vest så langt

  • Hva har vi gjort?
  • Hva kan du forvente av oss videre

  Kathleen O. Mathisen, styreleder i HR Norge Vest og Even Bolstad, daglig leder i HR Norge   Kathleen Offman Mathisen er styreleder i HR Norge Vest og HR-direktør i Grieg Seafood. Hun har lang erfaring fra internasjonal olje- og gassindustri. Hun har jobbet med HR i mer enn 19 år, noe som har resultert i en bred og omfattende erfaring innen HR. Kathleen O. Mathisens kjernekompetanse omfatter organisasjonsutvikling, endringsprosesser, kulturbygging og relasjonsledelse. Hun har flere års erfaring fra konsernledelse innenfor forretningsdrevet HR med vekt på de menneskelige ressursene i organisasjonen. I 2013 ble hun tildelt «Sunnivaprisen», oppkalt etter Bergens skytshelgen St. Sunniva.

  Even Bolstad er daglig leder i HR Norge og har erfaring både som toppleder, rådgiver og tillitsvalgt. Han har faglige bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett.

  Håper vi ses!

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!