Creative organisational climates in an innovative world

21
feb

Medlemsmøte - Oslo

09:00 - 11:30

Medlemspriser
350,-

Påmeldingsfrist 20.02.2018 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgaten 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  For å lykkes med innovasjon må man ha tilgang til de beste ideene. Den beste måten å få gode ideer på er å jobbe systematisk med kreativitet, både på individ og organisasjonsnivå.

  En av de mest effektive måtene å øke innovasjonskompetansen til en organisasjon på, er å skape best mulige rammer og arbeidsmiljø; et kreativt klima.

  I denne workshopen vil den ledende kreativitetsforskeren Mark Runco sammen med innovasjonsselskapet Tinkr sette fokus på hvordan du kan utvikle det kreative klimaet i din organisasjon, og hvordan du systematisk kan legge til rette for at din organisasjon lykkes med innovasjon. 

  Vi vil ha fokus på:

  • Forståelse av kreativitet som en praksis og en ressurs
  • Introduksjon til innovasjonssystem-modeller og kreativitetens rolle i innovasjon
  • Introduksjon til instrumenter for måling av kreativitet og kreativt klima, med et spesielt fokus på Runcos verktøy rESC
  • Din egen organisasjon og hvilke utfordringer og muligheter du har identifisert. En kort undersøkelse sendes ut til deg før workshopen, og du får tilgang til resultatene i workshopen.
  • Å diskutere hvilken rolle HR kan og bør ta i bedriftens strategiske arbeid med innovasjon

   Kursholderene er Mark Runco og Tinkr.

  Professor Mark Runco har de siste årene vært professor ved Torrancesenteret i Universitetet i Georgia, parallellt med egen konsulentvirksomhet for bedrifter som Disney, Red Bull og Pixar. Han har utviklet flere egne måleinstrumenter.

  Han er redaktør for journaler som Creativity Research Journal, Business Creativity og The Creative Economy. Han har publisert over 200 artikler, bøker og bokkapitler, og er sett på som en av de fremste fagfolkene i verden når det kommer til måling og testing av kreativitet.

  Tinkr er et selskap som jobber med forskning og bedriftsrådgivning med et fokus på kreativitetsdrevet innovasjon. De har nært samarbeid med flere internasjonale forskere, og er også Norges representant i den internasjonale ISO-komiteen for innovasjonsledelse.


  Workshopen holdes på engelsk.

   

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!