Creative talent - recruiting the teams of the future

21
feb

Medlemsmøte - Oslo

12:30 - 15:00

Medlemspriser
350,-

Påmeldingsfrist 20.02.2018 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Kreativitet har blitt identifisert som en av nøkkelferdighetene for dagens og fremitidens arbeidstakere. Behovet for kreative medarbeidere blir stadig mer anerkjent, og bedrifter og organisasjoner er hele tiden på jakt etter mennesker med kreative ferdigheter.

  Verktøyene og tilnærmingene som brukes til rekruttering av HR-avdelinger i dag mislykkes ofte med å kartlegge kreativ ytelse, kapasitet og potensiale. Men verktøyene for å evaluere, måle, og forutsi kreativt potensial på en forutsigbar måte finnes!

  Professor Mark Runco er en av de ledende akademikerne på testing og måling av kreativitet, og tar utgangspunkt i veltestede metoder og instrumenter i sitt arbeid. Han vil vise deg hvordan du kan bruke kunnskap om kreativitet i både rekruttering og utvikling av ansatte. Han forklarer hva det økte fokuset på  kreativitet vil ha for fremtidens arbeidsplasser.

  Vi vil ha fokus på: 

  • Forståelse av kreativitet som ferdighet, ressurs og prosess
  • Introduksjon av effektive verktøy for valg av kreative ansatte, med spesielt fokus på ansattes holdninger til kreativitet
  • Hvordan du selv scorer på to ulike tester. Disse vil sendes ut i forkant og svarene presenteres individuelt i workshopen.  
  • Forståelse av samspillet mellom ulike aspekter av kreativitet
  • Diskusjoner og erfaringsdeling om hvordan man kan sette et større fokus på kreativitet i rekruttering og utvikling av ansatte 

  Kursholderene er Mark Runco og Tinkr.

  Professor Mark Runco har de siste årene vært professor ved Torrancesenteret i Universitetet i Georgia, parallellt med egen konsulentvirksomhet for bedrifter som Disney, Red Bull og Pixar. Han har utviklet flere egne målingsinstrumenter.

  Han er redaktør for journaler som Creativity Research Journal, Business Creativity og The Creative Economy. Han har publisert over 200 artikler, bøker og bokkapitler, og er sett på som en av de fremste fagfolkene i verden når det kommer til måling og testing av kreativitet.

  Tinkr er et selskap som jobber med forskning og bedriftsrådgivning med et fokus på kreativitetsdrevet innovasjon. De har nært samarbeid med flere internasjonale forskere, og er også Norges representant i den internasjonale ISO-komiteen for innovasjonsledelse.

   

  Workshopen holdes på engelsk.

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!