Det nye norske arbeidslivet – mest problemer eller bra og nødvendig?

6
mars

Medlemsmøte - Bodø

10:00 - 15:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 4.03.2020 15:00

Sted

Nord Universitet, Campus Bodø A13 Elias Blix

Adresse: Universitetsalléen 11, 8026, Bodø

Nord Universitet, Campus Bodø A13 Elias Blix - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Vi står ovenfor nye rammebetingelser, ny teknologi, nye kompetanser. Og hva skjer når lederen er en App? Hvordan påvirkes arbeidslivet i Nord?

HRM-utdanningen ved Nord universitet og HR Norge, i samarbeid med NHO Nordland og Tekna, inviterer virksomheter, studenter, vitenskapelig ansatte og andre interesserte til en dag fylt med faglige impulser, diskusjon og mulighet for nettverksbygging.

Program:

10.00-10.30 Velkommen!
Ved Førsteamanuensis Per Harald Rødvei og studenter ved HRM- utdanningen

10.30-11.10 Det nye arbeidslivet – hype, mulighet eller trussel?
Even Bolstad, Daglig leder HR Norge

11.10- 11.30 Pause m kaffe og forfriskninger, minglesonen

11.30- 12.15  Når lederen er en app
Elin Ørjasæter, Dosent Høgskolen i Kristiania

12.15-13.00 Lunchbuffet i minglesonen

13.00-13.30 Fremtidens arbeidsliv i Nord
Nina Melsom, Direktør Arbeidsliv, NHO

13.30- 14.00 Teknologi og kompetanse for fremtidens arbeidsliv
Lise Lyngnes Randeberg, President, Tekna

14.00-14.15 Pause m kake og kaffe, minglesonen

14.15-15.15 HRM debatten 2020: «Det nye arbeidslivet og den norske modellen- problemer og muligheter». Foredragsholdere i diskusjon med salen


Møtet er gratis og åpent for alle som ønsker å delta. 

Har du lyst til å fortsette nettverkingen etter at dagens program er over, arrangeres det fredagspils på Samfunnet (campus) fra klokken 15.30. 

 

På møtet treffer du:

Per Harald Rødvei
er førsteamanuensis ved Nord Universitetet. Han har tidligere vært prodekan ved FSV, og er Dr. Polit i Statsvitenskap. Han er leder for senter for innovasjon i offentlig sektor og forsker på lønn og lønnspolitikk, medvirkning, ledelse i kunnskapsorganisasjoner og yngre og høyt utdannedes forventninger til arbeid og ledelse.
Even Bolstad
er daglig leder i HR Norge. Han holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Elin Ørjasæter
er førstelektor ved Høyskolen Kristiania i Oslo hvor hun underviser i personalledelse. Hun har tidligere vært fast tilknyttet Aftenposten og Morgenbladet som skribent, før dette Nettavisen og E24, i sistnevnte som fast ansatt kommentator i årene 2007-2012. Hun har sittet i Kringkastingsrådet, og tidligere blant annet arbeidet som hodejeger med eget rekrutteringsfirma.
Nina Melsom
er Direktør Arbeidsliv i NHO. Melsom har jobbet både som advokat- og dommerfullmektig og som førstekonsulent og rådgiver hos Stortingets ombudsmann for forvaltningen. I 2000 startet hun som advokat i NHOs arbeidsrettsavdeling, og i 2008 ble hun leder for Arbeidsrettsavdelingen. I 2016 gikk hun inn i NHOs ledergruppe, først som direktør for område Tariff- og medlemstjenester og fra høsten 2017 som leder av område Arbeidsliv. Melsom er medforfatter i flere juridiske utgivelser og har omfattende foredragserfaring. I tillegg har hun sittet i ulike råd og utvalg, blant annet Personvernnemnda, Tariffnemnda og redaksjonsrådet for Arbeidsrett (Universitetsforlaget). Hun deltok på Sjefskurset (Forsvarets høyskole) i 2013.Lise Lyngsnes Randeberg
er professor i biomedinsk optikk og fotonikk ved institutt for elektroniske systemer ved NTNU, president i Tekna og medgrunnlegger av Picterus AS. Hun er også opptatt av forskninsformidling og rekruttering til realfag og teknologi.       


Relaterte saker

Laering Pa Jobb

Kompetanseutvikling

Learn or die

Ansvar for egen læring stopper ikke etter avlagt eksamen. Å utvikle seg og tilegne seg ny kunnskap er like relevant og viktig i arbeidslivet. Ikke minst er det helt nødvendig.

Hrf 2018 Artikkel

Gjør deg klar for HR Forum 2018

Det kommer flere verdensstjerner til HR Forum i år. Her får du innblikk i hvem noen av disse er og hva de skal snakke om. Foredragsholderne er som alltid håndplukket for best å dekke de aktuelle temaene som er valgt til årets konferanse.

dave-ulrich-youtube-front

Strategisk HR

Dave Ulrich og RBL presenterer: HR Competency Study - 7. runde

Disse 10 videoene gir deg en grundig innføring i funnene og konklusjonene fra den syvende runden av RBL og Dave Ulrichs HR Competency Study. Ulrich kommer på HR Forum 2019 for å snakke om "The Impact of HR Competencies and HR Department Activities on Value Creation".

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!