Digitale verktøy for HR

29
aug

Medlemsmøte - Oslo

08:00 - 12:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 28.08.2019 15:00

Sted

Sentralt i Oslo

Adresse: ., ., .

Sentralt i Oslo - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Digitalisering i virksomhetene nye måter å jobbe på, med nye verktøy. På dette møtet setter vi blikket både på ulike verktøy som finnes på markedet, og gir deg gode innspill for hvordan du lykkes bedre med innkjøp av nye systemer. Sett av formiddagen for et knippe gode innspill om HR-tech du vil ha stor nytte av.

Vi setter av formiddagen og samler flere viktige bidrag innenfor HR-teknologi som kan hjelpe deg å fatte bedre beslutninger. I dette møtet treffer du blant annet:

Nytt HR-system? Gode råd i anskaffelsesprosessen

HR Norge og DevoTeam har i 2019 lansert et samarbeid om den omfangsrike rapporten HCM systems in Norway. I foredraget gir Tom deg et knippe gode retningslinjer for å lykkes når du trenger nytt HR-system. Under foredraget dekkes blant annet:

  • Trendene som påvirker oss nå
  • Hvordan du kobler HR-systemstrategi og forstudie med anskaffelse
  • Hvordan du lager et godt business case
  • Kritierier for evaluering

Tom Olberg, seniorkonsulent i DevoTeam | Fornebu consulting

 

Hvordan kan spillteknologi bidra i endringsreisen mot nye kompetansebehov?

Attensi utvikler digitale verktøy basert på spillteknologi og har de siste årene hjulpet mange av Norges største selskaper med å omstille seg til bruk av ny teknologi, rutiner og regler.

  • Hvordan jobbet Attensi med regnskapsførere som endret sin hverdag, fra å produsere til å bli rådgivere?
  • Hvordan håndterte man ingeniører som fikk ansvar for indirekte salg og kunderelasjon i tillegg til teknisk prosjektledelse, eller selgerne som måtte lære seg GDPR i en fei for å svare på kundehenvendelser?

Anne Lise Waal, CEO/CTO i Attensi

 

Følg med. Flere foredrag kommer!


Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.

Siste frist for avmelding er innen 26. august . Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Sven Video2 Ny

Kompetanseutvikling

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav

HR Norge har tatt dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? Gikk du glipp av medlemsmøtene Reskilling - et arbeidsliv i endring i høst får du muligheten til å se og høre dette her.

Jenny Dareborn Nyhetsbrev 3 Jpg

Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

Barry Flack Hvit 1850 Ny

Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

- Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!