Digitalisering, reskilling og strategisk ressursplanlegging – Webinar for medlemmer

29
mai

Medlemsmøte - Digitalt

10:30 - 11:15

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 28.05.2020 15:30

Sted

Webinar

Adresse: ., ., Digitalt

Webinar - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter og mange virksomheter har startet på endringsreisen. Brått har Covid-19 satt denne reisen på «fast forward». HR Norge tar dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning møter vi?

I dette webinaret vil du møte Sven Kinden Iversen og Henrik Øhrn, begge fagansvarlige i HR Norge, som tar sikte på å belyse følgende:

  • Digitalisering og jobbautomatisering – hvordan påvirkes jobber av dette?
  • Hvilke trender innen kompetanse ser vi med hensyn til hard og soft skills?
  • Hvordan kan virksomheter møte fremtidens kompetansekrav?
  • Hvordan kan virksomheter arbeide med strategisk ressursplanlegging?

Det vil være muligheter for deg som deltaker å kommentere og stille spørsmål gjennom live Q&A.

Webinaret starter kl 10:30 og varer til kl 11:15. Webinaret er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge. Påmeldte deltakere vil motta informasjon om tilgang til webinaret dagen før.


Webinaret benytter Zoom

Webinaret er tilgjengelig for alle plattformer (Windows, Mac, mobil og nettbrett). Nettleserklienten i Zoom gjør det mulig å delta på webinaret uten å laste ned og installere programvare.  Vi anbefaler at du benytter en nettleser fra Google Chrome eller Mozilla Firefox.

 

Sven Kinden Iversen er fagansvarlig i HR Norge. Han har bred HR-faglig erfaring fra nasjonal og internasjonal HR gjennom globale HR-lederroller i bl.a Nokia og Trolltech. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og avsluttet våren 2019 et masterstudie i kunnskapsledelse ved Nord Universitet.

 


Henrik Øhrn er fagansvarlig i HR Norge. Han har jobbet i HR Norge i 20 år og vært involvert i alle HR Norges undersøkelser og rapporter, blant annet HR-undersøkelsen som har gitt verdifull innsikt i ulike strategiske temaer siden 2007. Han har tre mastergrader; MBA, Arbeidspsykologi samt Kunnskapsledelse og innovasjon.

 

Relaterte saker

Sven Video2 Ny

Kompetanseutvikling

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav

HR Norge har tatt dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? Gikk du glipp av medlemsmøtene Reskilling - et arbeidsliv i endring i høst får du muligheten til å se og høre dette her.

Sector Alarm Video Thumb

HR teknologi

Med digitalisering i siktet - fra Excel til dedikerte HR-systemer

​Sector Alarm er i gang med flere store tiltak for digitalisering og automatisering i selskapet. Gikk du glipp av foredraget til Daniel Svensson på medlemsmøtet Digitale verktøy for HR kan du se det her.

Thumbnail Anne Gina Og Tristan

HR teknologi

Slik kan HR drive utvikling og digitalisering

Digitalisering handler i korthet om å kombinere informasjon – teknologi – atferd. I seg selv er disse tre fagområdene komplekse nok, og arbeidet med å kombinere dem blir ofte overveldende. I dette webinaret ser vi nærmere på hvordan du kan lykkes bedre når tradisjonelle utviklingsprosesser møter digital utvikling.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!