Digitaliseringsløftet – HRs rolle som premissleverandør i digitalisering

13
okt

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 10:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 12.10.2017

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Digitaliseringen mange virksomheter nå står overfor krever ikke bare bedre teknologiforståelse – for mange handler det i like stor grad om kulturendring. Hvordan kan HR fungere som en aktiv premissleverandør ved digitaliseringsløftet?

  Det grubles og irriteres! Runde på runde, kamp etter kamp. «Nok en hype!» «Gjelder dette vår virksomhet?». « fort går det nå ikke!». Virksomhetens grunnvoller skjelver av digitaliseringsdiskusjonene. Der noen vegrer seg, ser andre muligheter. HR må håndtere og inspirere; fra frustrasjon til fremtidsrettet deltakelse.

  Det handler om å rigge organisasjonen for digitalisering gjennom målrettet kulturendring, smart organisasjonsdesign og tydelig ledelse. Det handler om å skape innsikt i hvordan HR kan ta en aktiv rolle og hvordan vi konkret går til verks for å bygge rett kultur og organisasjonsstruktur.


  På medlemsmøtet får du innsikt i:

  • Hvordan kan, vil og bør HR være premissleverandører i å rigge organisasjonen for digitalisering?
  • Hva gjør HR og ledelse når kortene deles ut på nytt og organisasjonen må redesignes for å klare digitaliseringsløftet?
  • Hvordan bygge en kultur som legger til rette for digitalisering? Hvilke praktiske og konkrete grep kan vi gjøre?


  Program:

  • 0800-0830: Lett servering og mingling
  • 0830-0930: Foredrag ved Benedicte Hagen Mjøs


  Benedicte Hagen Mjøs er strateg, rådgiver og leder for Senter For Gjennomføringskraft. Hun kommer fra lederroller i Norsk Hydro og Wilh. Wilhelmsen gjennom 18 år. I mange av disse årene var hun VP Strategi i Wilhelmsen Maritime Services. Hun er brennende engasjert i hva som skaper gjennomføringskraft i organisasjoner, og har skrevet en rekke artikler på temaet. De siste årene har hun drevet et lite selskap med fokus på rådgivning innen strategi og organisasjon, og levere tjenester til både offentlig og privat sektor. Hun er kjent for sitt ørneblikk – for å se det store bildet, og for sitt engasjement og sin gjennomføringskraft. Hun lever etter mottoet «Senk ikke ambisjonene – øk heller gjennomføringskraften».


  Medlemsmøtet er gratis. Siste frist for avmelding er 12. oktober. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!