Employer branding: Hvordan tiltrekke og beholde talentene?

1
sep

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4600,-

Ikke-medlem priser
8200,-

Påmeldingsfrist 27.08.2020 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

På dette kurset får du teori, praksis og praktiske øvelser som vil ruste din organisasjon til å stille sterkere i kampen om talentene.

Å tiltrekke og beholde de beste talentene blir stadig viktigere, men samtidig stadig vanskeligere. HR opererer ofte med et begrenset budsjett til employer branding, som skal prioriteres mellom karrieredager, kampanjer i sosiale medier og andre tiltak.
På dette kurset vil du lære hvordan du kan kick-starte en strategisk employer branding satsing i egen organisasjon, eller løfte det videre, med de ressursene du har tilgjengelig.

Kurset dekker blant annet:

  • Hvordan selge inn en satsing på employer branding overfor ledelsen
  • Strategisk employer branding med en klar kobling til forretningsstrategien  
  • Operativ employer branding for å tiltrekke, beholde og skape ambassadører 
  • Å skape et medarbeiderløfte/EVP (employer value proposition)
  • Måle effekt og resultater
  • Hvordan ta arbeidet videre

Kurset er teoretisk forankret og praktisk rettet, og vil ruste deg til å løfte arbeidet med employer branding i egen organisasjon. Det vil være rom for erfaringsdeling og diskusjoner. Kurset passer for deg som er ansvarlig for employer branding og/eller rekruttering i både store og små virksomheter og som ønsker en teoretisk og praktisk ballast for å jobbe videre med fagfeltet. 


KursholdereChristian Scheen
er rekrutteringssjef, samt HR sjef og HR Business Partner, i Skanska Norge. Han har 20 års erfaring fra HR og har ledet rekrutteringsenheter både i Norge og USA. I Skanska jobber han aktivt med å synliggjøre alt konsernet kan tilby av muligheter og sikrer at rekrutteringsprosessene oppleves profesjonelt av ledere, nyansatte og ikke minst de som dessverre får avslag. Christian blir også brukt en del som foreleser for HR studenter på Høyskolen Kristiania, Universitetet i Sørøst Norge og som foredragsholder for HR Norge.
Hans Petter Stub er en av Norges mest erfarne konsulenter innen employer branding og har jobbet for et bredt spekter av landets mest attraktive arbeidsgivere, deriblant Equinor, Sopra Steria, DNB og Bærum kommune. I tillegg til å være partner i reklamebyrået Whydentify er han ekspertkommentator i E24.no og en hyppig brukt foredragsholder om faget. Hans Petter er siviløkonom av utdanning. 


Relaterte saker

Kate Ingram Video

Employer branding

Bedre Employer Branding med HR-analyser

«Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Ingram fikk, og employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt. Her får du Ingrams foredrag fra Rekrutteringsdagene 2020.

Ey Video Thumb

Rekruttering

Future of work - Endring i EY

Hvem vi rekrutterer endrer seg - hva disse medarbeiderne forventer når de begynner å jobbe endrer seg, hvordan de anser karriere endrer seg og hvordan de vil lære endrer seg. Verden endrer seg og det må også HR! Gikk du glipp av Line Finstad sitt foredrag på medlemsmøtet Digitale verktøy for HR kan du se det her.

Ledelse Ny

Ressursplanlegging

Strategisk ressursplanlegging 2019 – er vi forberedt på fremtiden?

Strategisk ressursplanlegging har nærmest alltid vært et område de fleste ønsker å prioritere og forbedre. HR-undersøkelsen viste i 2017 en rekordhøy skåre på hvor viktig det er å forbedre ressursplanlegging. Men hva ønsker de å forbedre? Hvilke delprosesser gir mest hodebry, og hvilke grep gjør virksomhetene for å forbedre planleggingen?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!