Enabling a workforce with mentoring and coaching skills

28
feb

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 10:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 27.02.2020 10:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

I syv år har mentoring og coaching stått på agendaen hos Leger Uten Grenser for at deres 45000 ansatte skal kunne lykkes bedre. Gode evalueringer og resultater fra ledere og team i ute i felten viser at det skaper en positiv forskjell.

Mange selskaper beveger seg mot nye organisasjonsstrukturer og ledermodeller, og går i retning mot modeller der ledere gir støtte og veiledning, fremfor instruksjon. Hensikten er å styrke medarbeidere i hele virksomheten, og skape en mer engasjert, smidig og innovativ arbeidsstyrke. Samtidig er det også viktig å se på hvordan vi kan bli mer omsorgsfulle, lyttende og guidende i måten vi støtter ledere i virksomheten.

I løpet av de siste syv årene har Leger Uten Grenser investert i interne mentor- og coachingprogrammer for sine ledere globalt (Både ledere, teamledere og globale team). Evalueringene av programmene så langt viser at coaching og mentoring spiller en nøkkelrolle i den pågående transformasjonen av organisasjonen.

Medlemsmøtet vil holdes på engelsk, og du får blant annet høre om:

  • Hvorfor valget falt på coaching og mentoring
  • Hva som fungerte, og ikke fungerte
  • Hvilke resultater kan de vise til i dag
  • Deling av viktige læringspunkter
    • Gi eller få mentoring og coaching? Eller begge deler?
    • Investering i individ, team, eller begge?
    • Investere i interne programmer, eller bruke eksterne partnere og tilbydere? 


Program for møtet:

08.00: Registrering

08.30: Faglig program

10.00: Takk for i dag
Alan Lefebvre er leder for Mentoring og Coaching Hub (MCHub) i Leger Uten Grenser i Oslo, en rolle han har hatt fullt fokus på de siste tre årene. MCHub er et globalt center of excellence for mentoring og coaching for organisasjonens 45.000 ansatte. Totalt har han mer enn 15 år bak seg i Leger Uten Grenser, mange av dem internasjonalt. Han har tidligere også jobbet for Røde Kors og Mèdicins du Monde.
Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer. Siste frist for avmelding er innen 27. februar. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Forside Hru 2018 Thumb

Kompetanseutvikling

A need to develop interpersonal skills

The waves of digitalisation are still disrupting business, and many companies have come far in exploiting the possibilities digitalisation presents. However, one of the challenges identified by our 2018 HR study (see Figure), was not just digitalization, but the critical skills of the leaders and workers required to cooperate in new ways and with shifting business models.

Laering Pa Jobb

Kompetanseutvikling

Learn or die

Ansvar for egen læring stopper ikke etter avlagt eksamen. Å utvikle seg og tilegne seg ny kunnskap er like relevant og viktig i arbeidslivet. Ikke minst er det helt nødvendig.

Forside Hru 2018 Thumb

HR-undersøkelsen

Lansering av rapporten «HR-undersøkelsen 2018»

I samarbeid med EY har vi gleden av å lansere «HR-undersøkelsen 2018». Rapporten tar for seg dilemmaer knyttet til kompetanseutvikling, oppfølgning av nøkkelpersoner, kontrollmekanismer, samt standardisering av HR-prosesser.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!