Fagnettverk for HR Business Partner 2019

5 sep -
1 okt

Nettverk - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
10000,-

Påmeldingsfrist 3.09.2019 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Ønsker du en arena for å drøfte problemstillinger man møter i hverdagen som HR Business partner?

Målet med HR Norges fagnettverk for HR Business Partner er å skape en arena for kunnskapsdeling. I dette nettverket vil du få en unik mulighet til å utveksle erfaringer og tilegne deg ny kompetanse. 

Målgruppe: Nettverkets deltakere er HR Business Partner i større organisasjoner som jobber strategisk med HR. Du har flere års HR-erfaring, og som HR Business Partner jobber du tett med organisasjonens seniorledere for å utvikle en HR-agenda som støtter virksomhetens mål.

Tematikk og nytte: Temaer for nettverket avgjøres av nettverkets deltakere. Eksempler på temaer som kan komme opp er:

  • Rollen som HR Business Partner i en tid preget av endring
  • Strategisk tankegang
  • Hvordan skape gode relasjoner i organisasjonen
  • Hvordan sikre størst mulig verdi i din virksomhet nå og i fremtiden

Tid og sted: Oppstartsmøte torsdag 05.09 fra 09.00 - 12.00, med påfølgende lunsj fra 12:00 – 13:00. De neste nettverksdatoene er 05.12, 05.03.20, 03.06.20 og 02.09.20. Oppstartsmøte finner sted i HR Norges lokaler i Akersgata 34, mens de neste møtene vil gå på rundgang hos deltakerne. 

Deltakeravgift: Deltakeravgiften for 5 nettverksmøter er satt til kr. 10.000,- + moms per deltaker for medlemmer.

Spørsmål: Dersom du har spørsmål om du passer inn i dette nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte oss på mail nettverk@hrnorge.no.

Les mer om HR Norge sine nettverk her

Fasilitator: Eivind Garshol er partner og daglig leder i konsulentselskapet Impaktor AS. Han har 25 års erfaring som leder og konsulent med spisskompetanse innen strategisk HR og organisasjons- og lederutvikling. Garshol har vært HR-direktør og HR-sjef i flere internasjonalt orienterte virksomheter som Det Norske Veritas, REC, Wallenius Wilhelmsen Logistics og Think Global. Han har konsulentbakgrunn fra Deloitte, Hartmark Consulting og Aston Group. Garshol var også nestleder i HR Norges styre i perioden 2007 – 2009, og har sittet i valgkomiteen siden han trådte ut av styret (som leder siden 2012). 

Relaterte saker

Dave Ulrich Thinkers 50

Ledelse

Nye tanker om lederskap

Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

Herminia Ibarra Nyhetsbrev

Herminia Ibarra: — Lederskap handler ikke om innsikt, men utsikt

Du kan ikke tenke og lese deg til lederskap. Ledere blir ledere ved å gjøre ting ledere gjør. — At de har selvinnsikt og er autentiske er en konsekvens av hva de har gjort, ikke hva de har tenkt, sier professor Herminia Ibarra ved London Business School.

Herminia Ibarra Oppslag

Herminia Ibarra: "Act like a leader"

Professoren har noen radikale observasjoner som sannsynligvis vil rokke ved hele pensumet i lederutviklingsprogrammet din virksomhet kjører lederne gjennom.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!