Fagnettverk innen endringsledelse 2019

3 sep -
31 aug

Nettverk - Oslo

09:00 - 13:00

Medlemspriser
10000,-

Påmeldingsfrist 27.08.2019 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Dette nettverket er for deg som leder eller bistår endringsprosjekter i egen organisasjon.

Tematikk og nytte: Temaer for nettverket avgjøres av nettverkets deltakere. Eksempler på temaer som kan komme opp er:

  • endringsledelse
  • kontinuerlig forbedring
  • disruptive change,
  • digitalisering, endringskapasitet
  • endringsmotstand og «endringstretthet».

Målgruppe: Nettverkets deltakere er enten ledere eller fagfolk med ansvar for organisasjonsutvikling i egen virksomhet. Nettverket er både for deg som jobber i privat og offentlig sektor. Det forventes at du har tilstrekkelig relevant erfaring til å kunne bidra med refleksjoner og innsikt basert på egen praksis i nettverket.

Tid og sted: Oppstartsmøtet tirsdag 3. september, med påfølgende lunsj fra 12:00-13:00. De neste nettverksdatoene blir 03.12, 03.03.20, 04.06.20 og 01.09.20. Oppstartsmøtet finner sted i HR Norges lokaler i Akersgata 34, mens de neste møtene vil gå på rundgang hos deltakerne.

Deltakeravgift: Deltakeravgiften for 5 nettverksmøter er satt til kr. 10 000,- + moms per deltaker for medlemmer.

Spørsmål: Dersom du har spørsmål om du passer inn i dette nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte oss på mail nettverk@hrnorge.no

Les mer om HR Norge sine nettverk her

Fasilitator: Anne Gina Sveaas har arbeidet med endringsprosesser, og utvikling av folk og organisasjoner hele sitt yrkesliv. Hun har bred erfaring fra ulike bransjer både som intern og ekstern konsulent, fagansvarlig og som toppleder. Dette har gitt henne mange perspektiver og en bred erfaringsbase.  Anne Gina er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo og har både teoretisk forankring, og praktisk erfaring rundt veiledning av individ og grupper. Nettverket er for medlemmer i HR Norge - du finner informasjon om medlemskap og innmelding her. Dersom du har spørsmål om du passer inn i dette nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte oss på mail nettverk@hrnorge.no

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Morten Muller Nilssen Video

Organisasjonsutvikling

Fra statlig monopollist til konkurranseutsatt aktør

NSB-konsernet har de siste få årene vært gjennom en massiv omstilling. Fra å være sektorholder og tilnærmet monopolist som jernbaneoperatør i Norge, er NSB i dag et konkurranseutsatt transportkonsern som lever av gode kundeopplevelser. Dette har vært - og er en krevende omstilling.

Omstilling Nyhetsbrev

Når bedriften skal gjennom endring og omstilling

Etter år med omfattende nedbemanningsprosesser, er vi nå på vei inn i en tid hvor mye skal gå bedre. Mange virksomheter opplever likevel fortsatt nedbemanning og omstilling til nye krav og nye behov. Her bør HR ha en fremtredende rolle i arbeidet for å finne gode løsninger uten konflikter.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!