Fagnettverk innen HR-analyse 2019

21 mars -
9 jan

Nettverk - Oslo

09:00 - 13:00

Medlemspriser
10000,-

Påmeldingsfrist 14.03.2019 13:00

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Hensikten med nettverket er å skape en relevant og fortrolig arena for kompetansedeling mellom HR praktikere som arbeider med HR-analyse.

  Tematikk og nytte: Innholdet på nettverkssamlingene fastlegges av nettverkets deltakere i samspill med HR Norges fasilitator. Eksempler på temaer som kan komme opp er:

  • Hva bør analyseres og hvordan forberede styringsdata?
  • Hvordan vite, og kommunisere, hvordan HR-aktiviteter bidrar forretningsmessig på kort og lang sikt?
  • Hvordan knytte HR-tiltak mot KPI-er

  Målgruppe: Nettverkets deltakere er HR-ledere, -rådgivere og -spesialister med erfaring fra HR-analyse, -måling og effektevaluering. Deltakerne kan komme fra både private og offentlige virksomheter som deler de samme utfordringer i jobbhverdagen. Dere vil møtes jevnlig for å drøfte felles utfordringer og få tips og råd, som du og din virksomhet behøver innenfor ditt ansvarsområde. HR Norges fasilitator vil ta en kort samtale med interesserte deltakere før deltakelse i nettverket bekreftes for å sikre at nettverkets sammensetning blir godt balansert ut ifra erfaring og interessefelt.

  Tid og sted: Oppstartsmøte 21.mars kl 09:00 – 12:00 med påfølgende lunsj fra 12:00 – 13:00. De neste nettverksdatoene er  23/05, 22/08, 24/10 og 9/01-2020. Første møte finner sted i HR Norges lokaler i Akersgata 34, mens de neste møtene vil gå på rundgang hos deltakerne.

  Deltakeravgift: Deltakeravgiften for 5 nettverksmøter er satt til kr. 10.000,- + moms per deltaker for medlemmer. 

  Spørsmål: Dersom du har spørsmål om du passer inn i nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte nettverkets fasilitator, Sven Kinden Iversen, på telefon 992 87 313.

  Les mer om HR Norge sine nettverk her 

  Fasilitator: Sven Kinden Iversen er fagansvarlig i HR Norge. Han har bred erfaring fra HR-feltet og tidligere hatt lederroller innen HR i flere internasjonale teknologivirksomheter. I tillegg har hat arbeidet som konsulent i flere Executive Search selskaper. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og gjennomfører for tiden en mastergrad i kunnskapsledelse ved Nord Universitet.


  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!