Fagnettverk innen kompetanseutvikling 2020/2021

2 juni -
1 juli

Nettverk - Oslo

09:00 - 13:00

Medlemspriser
10000,-

Påmeldingsfrist 29.05.2020 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Målet med HR Norges fagnettverk innen kompetanseutvikling er å skape en arena for deling og drøfting av aktuelle kompetansefaglige temaer og problemstillinger på et høyt faglig nivå. I dette nettverket vil du få en unik mulighet til å utveksle erfaringer og diskutere problemstillinger man møter i den praktiske arbeidshverdagen.

Tematikk og nytte: Temaer for nettverket avgjøres av nettverkets deltakere. Eksempler på temaer har kommet opp i tidligere nettverk:

  • Måle effekt av trening
  • Digitalisering av kompetanseutvikling
  • Strategiske kompetanseplanlegging
  • Organisering, styring og ledelse av kompetanseplanlegging  

Målgruppe: Nettverkets deltakere er medarbeidere i HR- eller personalavdelinger som har kompetanseutvikling, læring og organisasjonsutvikling som hovedfunksjon. Det kan være kompetanseutviklere, opplæringsansvarlige, organisasjonsutviklere, talent managere, eller andre med ansvar for læring og kompetanseutvikling i sine organisasjoner. Deltakerne kan komme fra både private og offentlige virksomheter. Dere vil møtes jevnlig for å drøfte felles utfordringer og få tips og råd, som du og din virksomhet behøver innenfor ditt ansvarsområde. 

Tid og sted: Oppstartsmøte 2. juni kl 09:00-12:00, med påfølgende lunsj 12:00 - 13:00. De neste nettverksdatoene er 18/8, 17/11, 9/2 og 11/5-21. Oppstartsmøte finner sted i HR Norges lokaler i Akersgata 34, mens de neste møtene vil gå på rundgang hos deltakerne. 

Deltakeravgift: Deltakeravgiften for 5 nettverksmøter er satt til kr. 10.000,- + moms per deltaker for medlemmer.

Spørsmål: Dersom du har spørsmål om du passer inn i dette nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte oss på nettverk@hrnorge.no

Les mer om HR Norge sine nettverk her

Fasilitator: Anne Lise Mevold er Head of Leadership Development i Sector Alarm. Hun er utdannet prosesskonsulent, DNCF sertifisert coach og har en master innenfor HR & ledelse fra BI. Hun har mange års erfaring fra varierte lederroller i privat sektor og har jobbet med kompetanseutvikling siden 2004.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!